Survivor spoiler 31/1 2η ασυλία: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα

Survivor spoiler 31/1 2η ασυλία: Οι ίντριγκες και τα παιχνίδια στρατηγικής Survivor 2022 συνεχίζονται αδιάκοπα. Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι Διάσημοι ήταν οι νικητές, με τους Μαχητές να καλούνται να ψηφίσουν ποιος θα είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν εκτός ψηφοφορίας ως νικητής στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, έτσι οι Μαχητές επικέντρωσαν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτό που τους

έχει κάνει περισσότερο… άνω-κάτω.

Survivor 2022: Κατσαούνης… στον τάκο

Αφού, λοιπόν, πρώτα τα άκουσε για τα καλά, για τις πράξεις του μέσα στο ριάλιτι, ο Γιώργος Κατσαούνης ψηφίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τους συμπαίκτες του να είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, συγκεντρώνοντας μάλιστα 8 ψήφους!

Survivor Spoiler 31/1: Έρχεται χαμός! Η ομάδα που κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Δεύτερη μονομαχία ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας. Οι Διάσημοι έχουν το μομέντουμ και γεμάτο στομάχι, έχοντας κερδίσει έπαθλα φαγητού.

Από την άλλη οι Μαχητές, θέλουν να ανακάμψουν και να κάνουν το 1-1 στους αγώνες ασυλίας, ώστε να μην βγουν στον τάκο τρεις παίκτες από την ομάδα τους. Θα το καταφέρουν; Η απάντηση είναι όχι!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, οι Διάσημοι κάνουν το 2-0 και οδηγούν ξανά ως ηττημένους στο συμβούλιο του νησιού τους Μαχητές για να αναδείξουν ακόμα δύο υποψηφίους για αποχώρηση.

Για πρώτη φορά φέτος, η διαδικασία αποχώρησης θα έχει μόνο μπλε χρώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 311 2η, Ποιοι,Survivor, 311 2i, poioi