Survivor spoiler 2η ασυλία 7/6: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Survivor 7/6: Το επεισόδιο της Δευτέρας ήταν σαν όλα τα προηγούμενα. Με εξαίρεση ότι το αγώνισμα ήταν ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι και κρίθηκε σε flag race. Αγωνιστικά, λοιπόν, είχε τεράστια ενδιαφέρον. Στο συμβούλιο δεν έγινε κάτι που δεν περιμέναμε, με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση για τους λόγους που ο Στάθης δεν επέλεξε τον Άρη Σοϊλέδη.

Το ερώτημα είναι αν η αλλαγή με τον ερχομό της Σταυρούλας φέρει και αγωνιστική επιτυχία. Διότι, οι κόκκινοι έχουν τεράστια ανάγκη από μία νίκη,

μία ασυλία, μία ήρεμη μέρα, ένα δυνατό boost για την ψυχολογία τους. Και η τηλεθέαση έχει ανάγκη από μια αλλαγή, μια ανατροπή. Αυτό είναι που θα κυνηγήσουν από εδώ και πέρα, καθώς και ένα καλό έπαθλο. Διότι, κι αυτά τους έχουν λείψει τρομερά.

Μπλε ή κόκκινη παίρνει την 2η ασυλία;

Όλο το ξεκίνημα στο επεισόδιο της Τρίτης έχει να κάνει με την Βρισηίδα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσουμε. Ειδικά τις συζητήσεις με τον Σπύρο. Στη συνέχεια έχουμε τον αγώνα για την 2η ασυλία. Εκεί όπου με της εκτιμήσεις για το ποια ομάδα θα κερδίσει την 2η ασυλία, η Δανάη πάει να μας φάει τη δουλειά. Διότι, πάντα μέσα πέφτει. Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας έχει κι αυτός μεγάλο ενδιαφέρον. Επιτέλους θα έχει και μια διαφορετική έκβαση από τη συνηθισμένη. Διότι, οι κόκκινοι είναι αυτοί που κερδίζουν την ασυλία. Για πρώτη φορά μετά από καιρό οι μπλε δεν θα είναι θεατές στο συμβούλιο και θα πρέπει να επιλέξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Η αλλαγή με τις 3 ασυλίες στο Survivor θα αποδειχθεί ευφυέστατη σε ότι έχει να κάνει τους υποψηφίους και τον τρόπο που αυτοί θα βγουν.

Δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα θα βρεθεί η Βρισηίδα και σίγουρα θα έχουμε μεγάλη «μάχη», καθώς το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο στη ψηφοφορία, με τους δυο τους να έχουν αποδείξει πως έχουν μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού που τους στηρίζει. Φυσικά μεγάλο ρόλο θα παίξει και το ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος ή και τέταρτος αν χρειαστεί, όμως στη φάση που βρίσκεται το παιχνίδι, πλέον όλοι οι παίκτες έχουν «φανατικούς» υποστηρικτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα