Survivor spoiler 21/2 2η ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα – “Καταρρέει” η Μυριέλλα

Survivor spoiler 21/2 2η ασυλία: Κάθε μέρα που περνάει η παραμονή της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor γίνεται όλο και πιο δύσκολη και αφόρητη. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα λίγο πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και φαινόταν εξουθενωμένη. «Εδώ και κάποιες μέρες δεν κοιμάμαι. Έχει γίνει πολύ έντονο από τα ροχαλητά που ακούω. Έχω αρχίσει και ανησυχώ πάρα πολύ γιατί ακόμα και όταν με παίρνει ο ύπνος, βλέπω πολύ άσχημους εφιάλτες. Η ψυχολογία είναι αλληλένδετη με τον ύπνο και το φαγητό σε αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά

για να συνεχίσει: «Δεν ξέρω τι θα γίνει… Ειλικρινά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση νομίζω ότι θα πέσω κάτω» συμπλήρωσε η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor. «Δεν μπορώ άλλο! Ψυχολογικά δεν μπορώ! Είμαι ράκος, είμαι ράκος».

Τι είδαμε χθεςΟ Σάκης Αρσενίου είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor, καθώς τα… μαγειρέματα στους Διάσημους φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Αν και όλα έδειχναν πως η Μυριέλλα Κουρέντη θα βρεθεί στον τάκο καθώς οι συμπαίκτες της την έβαλαν στο στόχαστρο μετά την 3η σερί τους ήττα από τους Μαχητές, τελικά υπήρξε ανατροπή στην κάλπη. Οι δυο σερί νίκες επάθλων φαγητού των Μαχητών φαίνεται πως ανέτρεψαν το κλίμα και με γεμάτο πλέον στομάχι στο επεισόδιο της Κυριακής σχολίαζαν τους Διάσημους που έμειναν για δυο ημέρες νηστικοί. Στόχος των μπλε ήταν να κάνουν το 3Χ3 και να ξεκινήσουν με το δεξί την εβδομάδα ασυλιών. Αν συμβεί αυτό σύμφωνα με τον Ταλάντσεφ, οι κόκκινοι θα… ανάψουν.

Στους Διάσημους όμως δεν είχαν μόνο τις δυο σερί ήττες να σκεφτούν. Είχαν και το δυνατό ροχαλητό του Τάκη που δεν τους αφήνει το βράδυ να… ονειρευτούν νίκες. Η Μυριέλλα δεν την «παλεύει» άλλο με το ροχαλητό του Καραγκούνια και είναι έτοιμη να πέσει κάτω, όπως λέει η ίδια. Από την άλλη ο 48χρονος μισθοφόρος θεωρεί ότι η συμπαίκτρια του είναι «πολύ ευερέθιστη». Ανήσυχος ήταν και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Ο 28χρονος επαγγελματίας παίκτης πόκερ θα παρέμενε εκτός στίβου στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας διότι πρόσφατα έκανε ράμματα και δεν του το επιτρέπουν οι γιατροί.

Πριν τον αγώνα ο Γιώργος Κατσαούνης τόνισε πως οι μπλε πρέπει να μπουν στον στίβο μάχης με «χαμηλό προφίλ» γιατί τα πάντα μπορεί να ανατραπούν. Οι Διάσημοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με τον Άρη, όμως η Ασημίνα ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ρουβάς έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, όμως η Σοφιάνα είχε απάντηση. Οι μπλε προσπέρασαν με τον Κατσαούνη και η Μέι έκανε το 4-2. Ρουβάς και Μέι έδωσαν ακόμα δυο νίκες στις ομάδες τους και ο Σάκης μείωσε σε 5-4 για τους κόκκινους.

Μυριέλλα και Βρισηίδα χάνουν δυνάμεις

Στο 10 run η Μυριέλλα Κουρεντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου προσπάθησαν πάρα πολύ αλλά οι δυνάμεις τους τις εγκατέλειψαν. «Είμαστε και οι δυο αδύναμες», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή στους συμπαίκτες της. «Εγώ ήμουν χθες με ορό και εσύ είσαι για δυο μέρες χάλια και αδύναμη», πρόσθεσε. «Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Κάτια Ταραμπάνκο έτρεξε να την πάρει αγκαλιά. Στη συνέχεια την οδήγησε στον γιατρό για προληπτικούς λόγους. Η Σοφιάνα κράτησε τους μπλε μπροστά και ο Σοϊλέδης κράτησε την επαφή για τους Διάσημους.

Ωστόσο Ασημίνα με δυο νίκες, η Μέι με ένα 3Χ3 και ο Μαρτίκας στο τέλος χάρισαν ακόμα μια νίκη, αυτή τη φορά με 10-7, στους Μαχητές και έστειλαν τους κόκκινους στην κάλπη. Η ήττα έφερε γκρίνια στους κόκκινους και στο στόχαστρο βρέθηκε η Μυριέλλα με την Κάτια να είναι «πυρ και μανία» με τη συμπαίκτρια της, για το πέναλτι που πήρε. Η ηθοποιός από την πλευρά της δεν καταλαβαίνει γιατί τα έχουν μαζί της, από τη στιγμή που η ομάδα συμφώνησε να πάρει πέναλτι, γιατί δεν είχε δυνάμεις. Την δική τους θέση για το θέμα έδωσαν τόσο η Κάτια Ταραμπάνκο, όσο και ο Άρης Σοϊλέδης. Τόσο το μοντέλο, όσο και ο ποδοσφαιριστής πιστεύουν ότι η Μυριέλλα έπρεπε να κάνει πίσω και να μην λέει τα δικά της.

Οι Διάσημοι πήγαν χωρίς ηρεμία στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας εκεί όπου πιο σταθερός απ’ όλους ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, που πήρε το κολιέ και δεν θα είναι υποψήφιος αυτή την εβδομάδα. Όμως και στους μπλε παρά τη νίκη τους και το σερί που έχουν αρχίσει και… χτίζουν υπάρχουν θέματα κυρίως με το μαγείρεμα. Το γεγονός ότι με λιγότερη ποσότητα φακής και ρυζιού έβγαλαν μεγαλύτερες μερίδες φαγητού, έκανε αρκετούς να θυμηθούν ξανά τις «κλεψιές». Στους Διάσημους φαγητό μπορεί να μην είχε, είχε όμως «μαγειρέματα» σχετικά με το ποιον θα ψηφίσουν. Ο Τάκης είχε ένα παράπονο σχετικά με το πώς του συμπεριφέρονται κάποιοι συμπαίκτες του επειδή δεν είναι το ίδιο διάσημος με αυτούς, όμως έχει στο πλευρό του την Κάτια Ταραμπάνκο.

Το Συμβούλιο

Ο 48χρονος μισθοφόρος κατάφερε να συσπειρώσει γύρω του και άλλα κορίτσια της κόκκινης ομάδας. Η Ευρυδίκη και η Βρισηίδα έδειξαν πως θα τον στηρίξουν. Στο Συμβούλιο οι Μαχητές ασχολήθηκαν με τις… κλέφτρες της κουζίνας, με την κόντρα του Σπύρου με την Ασημίνα να «φουντώνει», ενώ στους Διάσημους με το ποιον θα «μαυρίσουν» στην κάλπη. Όλα έδειχναν πως η Μυριέλλα Κουρέντη θα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά τελικά στην κάλπη υπήρξε ανατροπή.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκε ο Σάκης Αρσενίου, με αυτούς που ψήφισαν την Μυριέλλα να απορούν και τον τραγουδιστή να κάνει λόγο για «μιλημένη» ψηφοφορία.

Survivor spoiler 21/2 ασυλία: Τα πρώτα spoiler

Οι Μαχητές συνέχισαν από εκεί που είχαν μείνει τις προηγούμενες ημέρες. Ακόμα μία φορά κατάφεραν να βγουν νικητές. Αυτή τη φορά σε αγώνισμα ασυλίας, όμως χωρίς φαγητό. Το αγώνισμα παρά το πολύ μεγάλο βάρος ήταν γυναικεία υπόθεση.  Όπως βλέπουμε τα προβλήματα ξεκίνησαν και στη κόκκινη ομάδα. Δεν άρχισε ο καιρός που με πολύ λίγες ήττες και το να μην τρώνε έφερε αυτή τη κατάσταση. Φανταστείτε λοιπόν οι Μαχητές που αυτό το ζούσαν 20+ μέρες.

Survivor 5 Spoiler 21/02: Ποια ομάδα θα πάρει την 2η ασυλία;

Πάμε στο 2ο αγώνισμα ασυλίας αυτή την εβδομάδα. Θα μπορούσε να αναφέρει κάποιος ότι και οι Μαχητές να έχαναν θα μπορούσαν ώστε να βάλουν σε αυτή διαδικασία τον Σπύρο Μαρτίκα να κοντράρει 2 διάσημους. Μπα… Οι Μαχητές κερδίζουν και την 2η ασυλία. Θα είναι ακόμα μία φορά θεατές. Το θέμα λοιπόν είναι αν το καταλάβουν και σταματήσουν την γκρίνια, χωρίς λόγο. Κάπου και αυτό όσο μουρμουράνε και δεν ευχαριστιούνται κάποιες στιγμές θα αρχίσει να τους γυρνάει ανάποδα…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 212 2η, Ποιοι, – “Καταρρέει”, Μυριέλλα,Survivor, 212 2i, poioi, – “katarreei”, myriella