Survivor spoiler 16/1 δεύτερη ασυλία: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα

Στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», μπορεί οι «Κόκκινοι» να έχουν τις περισσότερες νίκες στα αγωνίσματα ωστόσο οι «Μπλε» έκαναν την ανατροπή χθες και κέρδισαν την ασυλία αλλά και το έπαθλο φαγητού. Έτσι, σήμερα, οι δύο ομάδες μπαίνουν φορτσάτες στον στίβο μάχης, διεκδικώντας την πολύτιμη ασυλία. Σύμφωνα, με τα τελευταία spoiler, οι «Διάσημοι» ηττώνται από τους «Μαχητές», οι οποίοι επιτέλους γυρίζουν ήρεμοι στην καλύβα τους. Οι διάσημοι από την άλλοι οδηγούνται για ακόμα μια φορά στο συμβούλιο για την ψηφοφορία.

Υπενθυμίζεται

ότι στην χθεσινή καταμέτρηση των ψήφων υπήρχαν πολλά από τα ονόματα των παικτών. Πράγμα που έδειξε πως η ομάδα δεν έχει μια κατασταλαγμένη άποψη για την απόδοση όλων των μελών της. Τελικά όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν και πάλι υποψήφιος για να αποχωρήσει όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Ποιος θα βγει απόψε στον «τάκο» μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο; «Φαβορί» σύμφωνα με τα spoiler είναι οι: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Νίκος Μπάρτζης και Σταυρούλα.

Χαμός στο συμβούλιο για τους followers στο Instagram

Στο συμβούλιο του νησιού που θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας, θα ξεσπάσει ένας έντονος καβγάς με επίκεντρο τους… followers των παικτών στο Instagram. «Εγώ δεν είμαι influencer», ακούγεται να λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να του απαντά: «Άμα ήρθες για να γκρινιάζεις για τους followers εμείς φταίμε;». Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, σύμφωνα με το τρέιλερ που είδαμε η Ασημίνα θα αισθανθεί αδιαθεσία και θα αποχωρήσει για λίγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 161, Ποια,Survivor, 161, poia