Survivor spoiler – ασυλία σήμερα 3/1: Ποιοι κερδίζουν απόψε

Survivor spoiler – ασυλία σήμερα 3/1: Σε τροχιά αποχώρησης Διάσημοι και Μαχητές. Ποια ομάδα θα χάσει παίκτη και πώς θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες, είναι κάτι που θα το μάθουμε το βράδυ της Τετάρτης. Μέχρι τότε, όμως, έχουμε μπροστά μας δύο ακόμα συναρπαστικά επεισόδια, γεμάτα εντάσεις και δυνατές μονομαχίες.

Survivor spoiler – ασυλία σήμερα 3/1: Μάχη απόψε!

Μάχη για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας. Από τις τρεις ασυλίες της πρώτης εβδομάδας πάμε στις δύο της δεύτερης, κάτι που σημαίνει πως λογικά θα δούμε και

ατομικές ασυλίες. Σε κάθε περίπτωση το αποψινό επεισόδιο με το επεισόδιο του Βαλάντη με τον Γιώργο Κατσαούνη για τα μάτια της Μυριέλας Κουρεντή είναι όλα τα λεφτά. Πάμε, όμως, να δούμε τι μας λένε οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει για το αποτέλεσμα της πρώτης μονομαχίας κατάκτησης ασυλίας.

Οι Διάσημοι είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και ο στίβος μάχης απαιτεί μεγάλα αποθέματα δυνάμεων, κάτι που αυτομάτως τους προκαλεί επιπλέον προβλήματα. Και γιατί είναι με παίκτη λιγότερο και γιατί οι Μαχητές είναι πιο δυνατοί.

Survivor spoiler – ασυλία σήμερα 3/1: Ποιος κερδίζει

Αυτό σημαίνει πως και σήμερα, θα δούμε τους Μαχητές να πανηγυρίζουν την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας και τους Διασήμους να πηγαίνουν στο Συμβούλιο για να βγάλουν υποψήφιο για αποχώρηση. Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως το μπλε θα είναι το χρώμα που θα επικρατήσει και σήμερα.  Και φυσικά, εκεί θα δούμε τον… χαμό ανάμεσα σε Βαλάντη και Κατσαούνη για τα μάτια της Μυριέλας.

Survivor σήμερα 3/1: To trailer

Τα αίματα έχουν ανάψει από πολύ νωρίς φέτος και όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, θα γίνει ένας πραγματικός χαμός κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα, την ώρα του αγωνίσματος, από τη μεγάλη προσπάθεια, η Μυριέλλα Κουρεντή πέφτει στο έδαφος, με τον Γιώργο Κατσαούνη από την αντίπαλη ομάδα να τρέχει και να την σηκώνει στα χέρια του.

Εδώ και μέρες έχει ακουστεί από παίκτες πως ο ένας συμπαθεί πολύ τον άλλον και αυτό φαίνεται πως ισχύει. Στη συνέχεια Βαλάντης και Γιώργος έρχονται σε κόντρα, με τον τραγουδιστή να προχωρά σε πολύ σκληρές εκφράσεις, τόσο στον αγώνα, όσο και στο Συμβούλιο του Νησιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Ποιοι,Survivor, poioi