Survivor Spoiler 29/3: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο – Ποιος αποχωρεί

Survivor Spoiler 29/3: Ποιοι θα μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα; Η ένταση χτυπάει κόκκινο πριν το αγώνισμα. Το δεύτερο συμβούλιο υποψηφιοτήτων της εβδομάδας άναψε μεγάλες φωτιές ανάμεσα στους παίκτες. Η κόντρα του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ συνεχίζεται στην καλύβα των Μπλε, δείχνοντας ότι οι δύο τους είναι αδύνατο να συμβιώσουν από εδώ και πέρα. Την ίδια ώρα, η ένταση λίγο πριν τον σημερινό αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία χτυπάει… κόκκινο. Ο Άρης

Σοϊλέδης κατηγορεί ανοιχτά την Μυριέλλα Κουρεντή ότι κρύβεται πίσω από την υποψηφιότητα του πρώην συμπαίκτη και μέλλοντα κουμπάρου του, Απόστολου Ρουβά, βγάζοντας την ηθοποιό, εκτός εαυτού.

Στην κόντρα τους παρεμβαίνει ο Σπύρος Μαρτίκας που τα… βάζει με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την απόφασή της να διεκδικήσει και τελικά να κερδίσει την ατομική ασυλία την ώρα που είναι η πιο αδύναμη παίκτρια. Ποια «βόμβα» ρίχνει για την υποψηφιότητα της Τζο Μαριδάκη;

Οι τόνοι ανεβαίνουν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θα καταφέρουν άραγε οι Μπλε να κερδίσουν ή θα στερηθούν την επαφή με τον έξω κόσμο για ακόμη μια εβδομάδα;

Survivor Spoiler 29/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Κόκκινοι και Μπλε στη… σκιά της αυριανής αποχώρησης, θα δώσουν τη μάχη για να κατορθώσουν, όποιοι τελικά επικρατήσουν, να έρθουν σε επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα. Την ώρα όλοι και όλα κινούνται στους ρυθμούς της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, που έδειξε… κόκκινη κάρτα στην Μυριέλλα Κουρεντή, η αποψινή αναμέτρηση μοιάζει πλέον με ένα μικρό «κερασάκι» στην τούρτα.

Ποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την -έστω και μέσω της τεχνολογίας- επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα; Θα επιβεβαιωθεί ξανά ο άτυπος κανόνας που θέλει να νικά η ομάδα που την επόμενη μέρα χάνει παίκτη στη διαδικασία της αποχώρησης; Η απάντηση είναι «ναι». Νικητές απόψε αναδεικνύονται οι Κόκκινοι που επιστρέφουν στις επιτυχίες μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειές τους στα αγωνίσματα για τις ασυλίες.

Survivor Spoiler 29/3: Ο παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη

Η «άγρια ομορφιά» του Survivor είναι πως ότι και να βλέπουμε στο παιχνίδι, όσο καλός και να είναι ένας παίκτης, πάντα στο τέλος το αποτέλεσμα καθορίζεται από τη τηλεοπτικό κοινό.

Μετά το χθεσινό (28/3) επεισόδιο, στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν οι Απόστολος Ρουβάς, Τζο Μαρικάδη και Μυριέλλα Κουρεντή. Φαβορί για αποχώρηση φάνταζε η Τζο, λόγω του ότι είναι λιγότερο δημοφιλής σε σχέση με τους άλλους παίκτες, όμως το τηλεοπτικό κοινό έκανε ξανά την έκπληξη. Η απόλυτη ανατροπή είναι γεγονός και μετά από έξι φορές στον… τάκο, η Μυριέλλα θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor Spoiler 293, Αυτοί, – Ποιος,Survivor Spoiler 293, aftoi, – poios