Survivor 2024 πρεμιέρα: Η θεαματική έναρξη, οι ανακοινώσεις Λιανού και το “πάρτι” στο Twitter

Πρεμιέρα έκανε στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (07/01) το Survivor, που επέστρεψε για 7η χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Τα πρώτα πλάνα από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο καλωσόρισαν τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης στο φετινό ταξίδι, το οποίο αναμένεται συναρπαστικό. Μεγάλες ανατροπές, ανανεωμένοι στίβοι μάχης, νέοι κανόνες αλλά και νέοι χαρακτήρες που διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου Survivor

ήρθαν από απόψε στην οθόνη μας, για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον στα ύψη.

Φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς και ο Γιώργος Λιανός εξήγησε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τι αλλάζει πλέον στους κανόνες του Survivor: ”Σας καλωσορίζω στην 7η σεζόν του Survivor. Το Survivor ξεκίνησε σαν ένα μικρό κοινωνικό πείραμα και σύντομα έγινε το πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης που έχει γίνει ποτέ στην τηλεόραση. Απαιτεί πνευματική διαύγεια, σωματική ικανότητα και να μπορείς να συμβιώσεις με μια ομάδα ανθρώπων που βλέπεις για πρώτη φορά στη ζωή σου. Αυτή τη σεζόν αποφασίσαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Αλλάζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού. Πλέον ένας παίκτης δεν θα αποχωρεί από την ψηφοφορία του κοινού, αλλά μόνο αν ηττηθεί σε μία μονομαχία. Η μοίρα των παικτών περνάει στα δικά τους χέρια. Το παιχνίδι γίνεται πιο στρατηγικό, πιο ανταγωνιστικό, πιο ενδιαφέρον”.

Survivor 2024 πρεμιέρα: Η τηλεθέαση – Αναλυτικά ποσοστά

Η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη με το τηλεοπτικό κοινό, όπως αποδείχθηκε τελικά από τις μετρήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, να ανυπομονεί για την πρεμιέρα του νέου κύκλου στον ΣΚΑΙ χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά. Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης έκανε δυναμική είσοδο αφού στο γενικό σύνολο σημείωσε ποσοστό 27,6% και 24,1% στο δυναμικό κοινό.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 27,6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 24,1%

Survivor 2024 πρεμιέρα: «Πάρτι» στο Twitter για την πρεμιέρα του reality επιβίωσης

Ο νέος κύκλος του Survivor έτυχε θερμής υποδοχής από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με τα γνώριμα πρόσωπα που έχουν μπει στο παιχνίδι, όπως η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά και ο Αλέξης Παππάς.

Κατερίνα Δαλακα σε καλωσορίζουμε στο #survivorGR pic.twitter.com/bESMNF0u4q

— Dimitris (@DRagnar1991) January 7, 2024

“Το survivor είναι όλη μου η ζωή”

Κατερίνα Δαλακα 2080 Μ.Χ.#survivorGR pic.twitter.com/Pda7g4z7Na

— πρώην του καραγκιόζη (@r_prohn) January 7, 2024

Πόσο χρόνο δίνετε μέχρι να σκοτωθεί ο Παππάς με την Ασημίνα; Εν τω μεταξύ όποτε του μιλάει η Ασημίνα #SurvivorGR pic.twitter.com/uRRaZRFDzQ

— Τουργκενιεφ (@tourgkenief) January 7, 2024

Του Παππά δεν του λείπει η οικογένειά του. Του λείπει ο James #survivorgr pic.twitter.com/TvFVs60dHB

— Céline/ another user (@another41563108) January 7, 2024

Rob James Seymour Μπουντούρης Φραγκολιάς!!!!!! pic.twitter.com/BCtnXOvaaL

— Φαντομάς (@phantom17pan) January 8, 2024

Σωσίας ! Τι όχι ; #φραγκολιας #survivorGR pic.twitter.com/1cVAq1XtzK

Ευλογησον (@KatsifaAthina) January 7, 2024

Παύλος:”Δεν συνάπτει αυτό που γίνεται”
Άγγελος:”Έχω μάθει να μιλαω την αλήθεια”#survivorGR pic.twitter.com/Ov9u0kYhi5

— Σπιτς Λες (@Speech__Les) January 7, 2024

“Οι ψήφες”#survivorGR pic.twitter.com/UhIEhr1fbC

— (@jimandr2) January 7, 2024

Ένα Νόμπελ λογοτεχνίας μόλις αυτοαναφλέχθηκε. #survivorGR pic.twitter.com/c37tkdIlEK

— Akis_V (@AkisV90) January 7, 2024

Δεν ξέρω αν πλέον εχω συνηθίσει “τον ψήφο” γιατί οι ΨΗΦΕΣ (wtf?) μου χτύπησαν πιο άσχημα!! #survivorGR pic.twitter.com/4LTS3AyD3z

— chryssa kal (@chryssa_kal) January 8, 2024

… ” δεν συνάπτει αυτό… ” είπε ο συγγραφέας κι έκλεισαν οι σελίδες των βιβλίων του σε ένδειξη πένθους#survivorGR pic.twitter.com/narje8BwPx

— GeorgiPap (@Geordie_Georda) January 7, 2024

Survivor 2024 πρεμιέρα: Ο Αλέξης Παππάς αναδείχθηκε ο Master Mind

Τα πρώτα σύννεφα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στην ομάδα των Μπλε, οι οποίοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ένα άτομο από την ομάδα τους, που θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ωστόσο, πριν από αυτό, οι ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού για το τι έφταιξε που έχασαν, έφερε στην επιφάνεια τις πρώτες κόντρες και δημιούργησε τις πρώτες παρεξηγήσεις. Όλα ξεκίνησαν από τον Άγγελο, που είπε πως διέκρινε χαμηλές επιδόσεις από τις γυναίκες. “Ίσως είναι καλό αυτό για τους Μαχητές για να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα και να δυναμώσει η ομάδα. Σε μία ήττα δεν μπορεί να είναι τίποτα τυχαίο… Το Survivor απαρτίζεται από άτομα που τα δίνουν όλα και από άτομα που δεν το λέει η ψυχή τους και πρέπει να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα. Είδα έλλειμα ψυχής στο γυναικείο κομμάτι”, είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αντιδράσεις από την ομάδα του – και όχι μόνο.

Ακόμα και ο Αλέξης Παππάς, των Διασήμων, άρπαξε την ευκαιρία να του απαντήσει, λέγοντας: “Η Μπλε ομάδα τα έχει άνω κάτω. Ο Άγγελος έχει κάνει τέσσερις εχθρούς. Έχει πει φανερά ότι κάποιες γυναίκες είναι αδύναμες και υπερασπιζόμενος τους άνδρες αφήνει να εννοηθεί ότι ακόμα και σήμερα γυναίκα να ψηφιστεί και ο επόμενος που θα ψηφιστεί γυναίκα θα είναι”. Τόσο η παρουσία του στο Συμβούλιο σε συνδυασμό με τον… πρότερο βίο του στο ριάλιτι επιβίωσης έκαναν τον Αλέξη Παππά να ξεχωρίσει και το Twitter να τον ανακηρύξει σε… master mind του παιχνιδιού.

Τα καημενα τα νεοφερτα στο συμβούλιο προσπαθούν να κανουν ριαλιτι, σχηματίζουν κλίκες…

Εντωμεταξυ ο παπάς #survivorGR pic.twitter.com/7sxWj4jW4e

Georgia (@elena88617640) January 7, 2024

Άξιος ο μισθός του #survivorGR pic.twitter.com/LvvLeDWi2Z

— V. Fr Vulkn (@tim_inferno) January 7, 2024

Αν το θα σας καταστρέψω ήταν εικόνα #survivorGR pic.twitter.com/eqqlqgXNjD

— Judging you (@Supremejudge101) January 7, 2024

«Οι γυναίκες διαφώνησαν με τον Άγγελο που τις είπε αδύναμες αλλά ψηφίστηκαν όλες μεταξύ τους!» Θα τους κάνει άνω κάτω, γουστάρω #survivorGR pic.twitter.com/PfWW2dmWO8

— Judging you (@Supremejudge101) January 7, 2024

Survivor 2024 πρεμιέρα: Η πρώτη υποψηφιότητα για φέτος

Οι Μαχητές έβγαλαν ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Δώρα, με έξι ψήφους, με τις αιτιολογήσεις να αφορούν στο κομμάτι της αγωνιστικότητας και της συμβίωσης. “Είχα μια υποψία πως θα είμαι υποψήφια. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι δυνατή παίκτρια και φοβούνται τη συνέχεια. Επειδή είμαι ανοιχτός άνθρωπος και λειτουργώ όπως λειτουργώ, κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι ψεύτικη που δεν είμαι όμως σε καμία περίπτωση. Τώρα μπορεί να παίζει ρόλο και το ότι είμαι η πιο μεγάλη της παρέας, υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι σεβαστή η ψήφος τους” είπε η ίδια. Πάντως, η υποψηφιότητα της Δώρας δίχασε τους Μπλε, ενώ η ίδια τώρα θα περιμένει τον επόμενο υποψήφιο.

Survivor 2024 πρεμιέρα: Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες σε αγωνίσματα και μονομαχίες

Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε αναλυτικά τους νέους κανόνες του παιχνιδιού, τόσο στα αγωνίσματα όσο και στις μονομαχίες που θα ακολουθούν. Όπως είπε: “Θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας, τρία συμβούλια του νησιού από τα οποία θα προκύπτουν τρεις υποψήφιοι. Στο τρίτο συμβούλιο ο MVP θα επιλέγει τον τέταρτο υποψήφιο και αυτοί οι τέσσερις θα πάνε σε μονομαχία και όποιος χάσει αποχωρεί».

«Οι μονομαχίες θα γίνονται πάντα με παίκτες του ίδιου φύλου. Αν έχουν προκύψει άντρες και γυναίκες από τα συμβούλια… Αν είναι δύο άντρες και μία γυναίκα τότε ο MVP θα πρέπει να θέσει υποψήφιο μόνο άνδρα και η γυναίκα που ήταν υποψήφια τη γλιτώνει και στη θέση της θα βγει άνδρας». «Θα αγωνίζονται τέσσερις παίκτες αυτός που είχε τα καλύτερα στατιστικά θα παίζει με αυτόν που έχει τη λιγότερο καλή απόδοση και θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει τον στόχο με τον οποίο θα θέλει να παίξει“, κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor spoiler 8/1: Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία;Η Μαρία Αντωνά πήρε τον τελικό πόντο για τους Διάσημους που κέρδισαν στο αγώνισμα ασυλίας με τελικό σκορ10 – 4 Την ασυλία διεκδίκησαν οι δύο ομάδες του Survivor στην πρεμιέρα του νέου κύκλου, με τους Διάσημους να παίρνουν τη νίκη και να βάσουν δύσκολα στους παίκτες των Μαχητων. Έπειτα από την παρουσίασή τους στο τηλεοπτικό κοινό οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν αρχικά το πολυπόθητο έπαθλο της φωτιάς, με τους Μαχητές να επικρατούν και να το πανηγυρίζουν έξαλλα. Το ενδιαφέρον έπειτα στράγηκε στον κρίσιμο πρώτο αγώνα ασυλίας του νέου ανατρεπτικού κύκλου, με έναν στόχο που απαιτούσε δύναμη και ακρίβεια.

Σημειώνεται πώς όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού και ένας παίκτης δεν θα αποχωρεί μετά από την ψήφο του κοινού αλλά μόνο αν χάσει σε μονομαχία! Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία; Ισχυρή εκτίμηση είναι ότι οι Διάσημοι θα κερδίσουν και τη 2η ασυλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, Λιανού, “πάρτι”, Twitter,Survivor 2024, lianou, “parti”, Twitter