Super League: Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης ξεχωρίζει στην 14η αγωνιστική

Με την 14η αγωνιστική του συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League το τριήμερο 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου, από το πρόγραμμα της οποίας ξεχωρίζει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο το μεσημέρι στο Καυταντζόγλειο, όπου ο Ηρακλής

υποδέχεται τον Πανθρακικό, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν περιθώρια για απώλειες και τους γηπεδούχους να θέλουν να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στην καλή σχετικά πορεία που κάνουν.

Λίγο αργότερα, στα Χανιά, ο Πλατανιάς θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι, ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει με την αναμέτρηση του 5ου Πανιωνίου με την 2η στη βαθμολογία ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.

Την Κυριακή το μεσημέρι ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και είναι το φαβορί για τη νίκη, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνουν δύο σημαντικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ξάνθη-Βέροια και Ατρόμητο-Καλλονή.

Τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής η αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Αστέρα, ενώ τη Δευτέρα ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

15:00 Ηρακλής-Πανθρακικός
17:15 Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 Πανιώνιος-ΑΕΚ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

15:00 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός
17:15 Ξάνθη-Βέροια
17:15 Ατρόμητος-Καλλονή
19:30 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα