Super League: Τα βλέμματα σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι

Επιστροφή στις εσωτερικές υποχρεώσεις για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, μετά τις ευρωπαϊκά παιχνίδια σε Champions League και Europa League, αλλά και για τις άλλες ομάδες, οι οποίες είναι πανέτοιμες για τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος,

από τα οποία ξεχωρίζουν οι δυνατές αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει εύκολο έργο στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ηρακλή, ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό που τον δυσκόλεψε αρκετά πριν από μερικές ημέρες για το Κύπελλο στην Τούμπα.

Ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί στη Νέα Σμύρνη τον Πλατανιά στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής, ενώ στη Λέσβο η Καλλονή θα φιλοξενήσει την Ξάνθη, σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, όπως και στη Λιβαδειά, όπου ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει την πάντα επικίνδυνη Βέροια.

Τέλος, στο τοπικό ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας ο Παναιτωλικός που ψάχνει να βρει τον καλό εαυτό του, θα φιλοξενήσει τη Δευτέρα τον ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Σάββατο 7 Νοεμβρίου
15:00 Πανιώνιος-Πλατανιάς
17:15 Καλλονή-Ξάνθη
19:30 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
Κυριακή 8 Νοεμβρίου
15:00 Ολυμπιακός-Ηρακλής
17:15 Λεβαδειακός-Βέροια
17:15 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός
19:30 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης
Δευτέρα 9 Νοεμβρίου
19:30 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα

Keywords
Τυχαία Θέματα