Stallone-Schwarzenegger: Οι παλιές αγάπες δεν πεθαίνουν!

Μπορεί οι δύο τους να είχαν παλιότερα «άσβεστο» μίσος, όμως τώρα πλέον έχουν ξεχάσει το μακρινό παρελθόν. Ωστόσο, ο «Άρνι» προσπάθησε χθες στο φεστιβάλ του Comic Son στο San Diego να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό» με μία δυνατή χειραψία στον Sly που μόρφασε από τον πόνο! Βέβαια όλα αυτά για τις ανάγκες προώθησης της συνέχειας της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι». Το δυναμικό ζευγάρι ήταν σε πολύ καλή φόρμα, ενώ το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να τους απολαύσει, δεν έμεινε παραπονεμένο καθώς θυμήθηκαν

τις παλιές καλές εποχές. Ο Sylvester & o Arnold βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος, διηγήθηκαν παλιές αστείες ιστορίες:

«Πρώτη φορά γνωριστήκαμε στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών προς το τέλος του 1970, με τον Sylvester να με μαστιγώνει με λουλούδια και την μητέρα του, να μου ρίχνει αλάτι στις πληγές, λέγοντας μου “μοιάζεις με μεταφορέα πιάνου”»!!», είπε ο Άρνι. Επίσης αστειεύτηκε για τις πρώτες «ξύλινες» ερμηνείες του λέγοντας: «Κάποιοι λένε ότι ο Arnold έλειπε από την ηθοποιία για 8 χρόνια. Άλλοι πάλι λένε ότι ποτέ δεν ήμουν ηθοποιός!!». Όταν πήρε τον λόγο ο Sylvester, ρώτησε αστειευόμενος τους θαυμαστές: «Ξέρετε ποιος θα κέρδιζε σε έναν αγώνα μεταξύ εμού και του Arnold; Αυτός που θα είχε τον καλύτερο δικηγόρο!».

Όσο για την επιλογή του υπόλοιπου καστ της ταινίας, ο Sylvester αιτιολόγησε:
«Εάν προσθέσεις σε μία ταινία τον Arnold, εμένα, τον Chuck Norris & τον Bruce Willis, θα κάνεις την ταινία να αξίζει κάτι παραπάνω. Εάν προσθέσεις το παλιό με το νέο αίμα, δυναμιτίζεις το σύνολο!!! Όλοι στην ταινία είναι αστέρια του δικού τους κόσμου, εάν τους βάλεις όλους μαζί, φτιάχνεις έναν γαλαξία!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα