Sexting... chat για στενές "επαφές"

Το sexting είναι μια μόδα που τον τελευταίο καιρό έχει εξαπλωθεί και στην χώρα μας, ειδικά μετά την εξελίξη που γνώρισε ο τομέας της κινητής τηλεφωνίας. Το sexting στην αρχή ξεκίνησε από τους εφήβους, όμως τώρα δείχνει να επεκτείνεται και σε ενήλικες.

Ειδικότερα, το sexting σχετίζεται με τη σεξουαλική δραστηριότητα μέσω SMS ή chat μηνυμάτων μέσω κινητών τηλεφώνων. Ουσιαστικά, θεωρείται μια παραλλαγή του virtual sex ή του webcam sex με τη διαφορά ότι το sexting γίνεται από τα τηλέφωνα με την ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων ή φωτογραφιών MMS.

Το φαινόμενο ξεκίνησε από τις ΗΠΑ όπου έχει δημιουργηθεί μια συγκεκριμένη γλώσσα για να μπορούν να επικοινωνούν οι χρήστες μεταξύ τους και να προειδοποιούν ο ένας τον άλλον σε περίπτωση “ανάγκης”.

Παρακάτω βρίσκουμε μια λίστα με τις πιο συνηθισμένες κωδικοποιημένες λέξεις που χρησιμοποιούνται και την εξήγηγη τους δίπλα:

1. CD9 - code 9 parents are around (Κωδικός 9, οι γονείς είναι γύρω μου)
2. P911 - parent alert (προσοχή γονείς)
3. PIR - parent in room (γονείς στο δωμάτιο)
4. 8 - oral sex (στοματικό σεξ)
5. GYPO - get your pants off (κατέβασε τα εσώρουχά σου)
6.GNRN - get naked right now (γδύσου αμέσως τώρα)
7. RUH - are you horny (είσαι σε ερωτική διάθεση;)
8. CU46 - see you for sex (τα λέμε για σεξ)
9. IWSN - i want sex now (θέλω σεξ εδώ και τώρα)
10. GNOC - get naked on camera (γδύσου μπροστά στην κάμερα)

Φυσικά, επειδή η ηλεκτρονική γλώσσα εξελίσσεται συνεχώς, δημιουργούνται νέες φράσεις που χρησιμοποιούνται ευρέως από όσους κάνουν sexting.

Το sexting έχει προβληματίσει εκπαιδευτικούς και φορείς στις ΗΠΑ, καθώς η διάδοσή του ακόμα και σε σχολεία προκαλεί πολλά προβλήματα, ειδικά όταν οι ερωτικές φωτογραφίες που ανταλλάσσουν δύο νέοι με κινητά, καταλήγουν να δημοσιοποιούνται στο διαδίκτυο, σε πορνογραφικά ή άλλα site.

Keywords
Αναζητήσεις
elliniko gia sexting , chat για ερωτικη επαφη
Τυχαία Θέματα