Ryan Gosling: Έμαθε να “ρίχνει” γυναίκες από τα περιοδικά!

Το αντικείμενο του πόθου πολλών γυναικών, Ryan Gosling υποστηρίζει: «Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά δεν είμαι όπως στην ταινία».

Και όταν λέμε ταινία εννοούμαι την επιτυχία του “Crazy, Stupid, Love”, όπου ως πρωταγωνιστής προσπαθούσε να δώσει τα «φώτα του» στον αποτυχημένο σύζυγο Steve Carell, για το πώς ρίχνει τις γυναίκες στο κρεβάτι του.

Συνεχίζοντας ο νεαρός ηθοποιός λέει: «Προσπαθώ να ακολουθήσω όλους τους κανόνες, που δίνουν τα αντρικά περιοδικά, πως πρέπει να ντύνεσαι, τις

ασκήσεις που πρέπει να κάνεις, αυτά που πρέπει να λες σε μία κοπέλα. Ακολούθησα όλες εκείνες τις συμβουλές. Δεν ξέρω αν η αποπλάνηση διδάσκεται ή όχι. Αλλά όλοι αυτοί οι κύριοι που νομίζουν ότι κάτι έχουν να πουν, έχουν όντως αναγνώστες. Μου αρέσει η φιλοσοφία της ταινίας. Παρόλο που ο ήρωας, είναι ‘’βλάκας’’ κατά βάθος τα πιστεύω του είναι: Μην χρησιμοποιείς συγκεκριμένες εκφράσεις, μην την πέφτεις άσκημα, μίλα τους απλά όπως θα μίλαγες σε ένα φίλο σου. Γι αυτό εάν υπάρχει σοφία σε αυτό μάλλον είναι καλή συμβουλή».

Ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία “The Ides of March”, George Clooney, ο οποίος κατέχει δύο φορές τον τίτλο «του πιο σέξι άντρα» όταν γύρναγαν την ταινία, είπε χαριτολογώντας, ότι «ο Ryan ήθελε πάση θυσία να κερδίσει και αυτός αυτόν τον τίτλο»!

Όταν ο ηθοποιός Bradley Cooper πήρε τον «τίτλο» από τα χέρια του Ryan Gosling, επικράτησε κομφούζιο έξω από το περιοδικό New York που έκανε την ψηφοφορία από τρελαμένες θαυμάστριες!!

Keywords
Τυχαία Θέματα