Rolling… Barca – Οι Stones πόζαραν με φανέλες της Μπαρτσελόνα

Ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς κι ο Ρόνι Γουντ, οι Rolling Stones κρατούσαν τις φανέλες της Μπαρτσελόνα με περηφάνια. Μια από τις μεγαλύτερες μπάντες στην ιστορία της μουσικής, με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην ιστορία του αθλητισμού. «Paint it… blaugrana», που έγραψαν οι Καταλανοί στα social media. Η Μπαρτσελόνα και οι Rolling Stones

ενώθηκαν μέσω του Spotify, που αποτελεί τον μεγαλύτερο σπόνσορα της Μπάρτσα, και το διάσημο logo του συγκροτήματος θα κοσμήσει το μπροστινό μέρος της φανέλας στο «clasico» με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την La Liga, το οποίο θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου στο Μοντζουΐκ.

Αυτό θα είναι το 3ο logo κάποιου καλλιτέχνη ή συγκροτήματος που θα έχει η Μπαρτσελόνα στη φανέλα της, αφότου άρχισε η συνεργασία της με τo Spotify. Είχαν προηγηθεί ο ράπερ Drake και η pop star Rosalia. Το διάσημο σήμα των Rolling Stones θα φορέσει και η γυναικεία ομάδα της Μπάρτσα, όταν παίξει με τη Σεβίλλη τον επόμενο μήνα. Η συνεργασία με τους Rollng Stones έρχεται μια ημέρα προτού κυκλοφορήσει ο νέος τους δίσκος Hackney Diamonds την Παρασκευή (20/10).

Paint it, Blaugrana

FC Barcelona @rollingstones @spotify pic.twitter.com/qs9lNplsQu

FC Barcelona (@FCBarcelona_es) October 19, 2023

Τεράστια εμπορική επιτυχία

Οι ξεχωριστές φανέλες της Μπαρτσελόνα όπου φιλοξενούν τα λογότυπα καλλιτεχνών έχουν αποδειχθεί τρομερή εμπορική επιτυχία για το κλαμπ. Και στην περίπτωση των Rolling Stones οι παράγοντες αναμένουν να γίνει και πάλι… χαμός με τους οπαδούς να σπεύδουν να τις αποκτήσουν.

Banda completa
Barça Femení x @RollingStones x @Spotify

Propera actuació: 5/11/2023 vs Sevilla pic.twitter.com/xz00XTxPLJ

FC Barcelona Femení (@FCBfemeni) October 19, 2023

Και καθότι συλλεκτικές μιας και δεν κυκλοφορούν πολλές γίνονται ανάρπαστες και με τεράστια ποσά. Η Μπαρτσελόνα ήδη άνοιξε το «παράθυρο»… κρατήσεων των εμφανίσεων με τα διάσημα χείλη και τη γλώσσα.

Apúntate a la preventa de la nueva camiseta de edición limitada FC Barcelona x The Rolling Stones y gana entradas para #ElClásico
https://t.co/ME3MdTWBou pic.twitter.com/PGwPe4Tp8M

FC Barcelona (@FCBarcelona_es) October 19, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα