Raptr: Επιβράβευση για όσους παίζουν βιντεοπαιχνίδια online!

H μέρα, που οι gamers θα μπορούσαν κερδίζουν από την ενασχόλησή τους, φαίνεται να έφθασε, καθώς το γνωστό κοινωνικό δίκτυο για gamers Raptr προχωρά ένα νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των gamers για να παίζουν το αγαπημένα τους παιχνίδι, ενώ χορηγοί είναι γνωστές εταιρείες, όπως οι Microsoft, Blizzard και Logitech.

Το πρόγραμμα Raptr Rewards έχει ήδη ξεκινήσει σε στάδιο

beta και προσφέρει δωρεάν παιχνίδια, αποκλειστικό in-game υλικό, εκπτωτικά κουπόνια για περιφερειακά, σχετικά με τα παιχνίδια και διάφορα άλλα δώρα για τους χρήστες, που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο κοινωνικό δίκτυο και από εκείνη την στιγμή το Raptr ξεκινά να μετρά τον χρόνο, που ξοδεύει, παίζοντας σε διάφορες πλατφόρμες, όπως Xbox 360, PS3 ή PC. Σύμφωνα πάντα με το Raptr, οι πληροφορίες συγκεντρώνονται και αποστέλλονται στις εταιρίες gaming, χωρίς να αναφέρεται το όνομα του παίκτη.

Αυτές με τη σειρά τους βγάζουν εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα για τις προτιμήσεις και τις συνήθειες των gamers, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα δημοσκοπικά, προσφέροντας ανταλλακτικά κάποιες προσφορές.

Επίσης το Raptr ήρθε σε συμφωνία με τη Logitech, η οποία προσφέρει έκπτωση 60% για τα περιφερειακά Call of Duty της εταιρίας, σε όσους gamers είχαν φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο για το παιχνίδι Call of Duty: Modern Warfare 3. Ακόμη αναμένονται και άλλες εταιρίες να συμμετέχουν στην προσπάθεια, προσφέροντας περισσότερα προνόμια και μεγαλύτερες εκπτώσεις.

Πηγή: techgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα