«Puta madre, πο@τ@ν@ς γιε!»: Σεισμός για τα μπινελίκια Μάνταλου – Ποιον βρίζει μετά το γκολ με τη Βέροια (video)

«Πανικός» έχει προκληθεί από τον τρόπο που πανηγύρισε ο άσος της ΑΕΚ το 3-0 κόντρα στη Βέροια. Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν για τα «γαλλικά» του Μάνταλου που καταγράφηκαν από την κάμερα.

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 της Βέροιας την 20η αγωνιστική και όλοι οι οπαδοί ικανοποιήθηκαν με την ομάδα που έχει φτιάξει ο Πογιέτ, ο οποίος μετράει 8 νίκες στα 8 παιχνίδια το 2016. Ωστόσο, ένα περιστατικό από το παιχνίδι με την ομάδα της Ημαθίας, πέρασε στα ψιλά και σίγουρα αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, θα είχε σχολιαστεί έντονα.

Τι συνέβη μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ της ΑΕΚ από τον Πέτρο Μάνταλο. Ο Μπουονανότε αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και ο παίκτης που έχει χαρακτηριστεί ηγέτης της Ενωσης πήρε την επαναφορά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό σκορ. Αυτό, όμως, που δημιούργησε το σούσουρο, ήταν ο τρόπος που πανηγύρισε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός.

Με το που φεύγει να γιορτάσει το 3-0 ο Μάνταλος, φαίνεται να γυρνά προς μία κατεύθυνση και να βρίζει κάποιον, πρώτα στα ισπανικά και στη συνέχεια στα ελληνικά. Τα χείλια του παίκτη φαίνονται να σχηματίζουν τις φράσεις «Puta madre» και «π… γιε», κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από αρκετούς ΑΕΚτζήδες. Στα οπαδικά στέκια αλλά και διαδικτυακά, το περιστατικό έγινε αντικείμενο συζήτησης και με τον παίκτη της ΑΕΚ να γίνεται αποδέκτης αρνητικών σχολίων.

Οι περισσότεροι ΑΕΚτζήδες τα έβαλαν με τον Μάνταλο, καθώς τους δημιουργήθηκε η αίσθηση, ότι βρίζει τον (ισπανόφωνο) Πογιέτ, από τον οποίο τα είχε ακούσει …στερεοφωνικά στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, όπου τον έκανε αλλαγή. Μάλιστα, στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook δεν είναι λίγοι αυτοί που τα χώνουν στον αρχηγό της ομάδας, καθώς πιστεύουν ότι έβρισε τον Ουρουγουανό τεχνικό του Δικεφάλου επειδή έβαλε τον Μπουονανότε να εκτελέσει το πέναλτι.

Υπάρχουν βέβαια και άλλε φωνές, οι οποίες θεωρούν τραβηγμένο ο Μάνταλος να έβρισε τον Πογιέτ. Πολύ απλά, γιατί δεν έχουν ξαναζήσει παρόμοια συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή. Οι συγκεκριμένοι υποστηρίζουν ότι ο παίκτης της ΑΕΚ έβριζε τους δύο ισπανόφωνους παίκτες της Βέροιας, Μαλόν και Άρτσε, κάτι που σίγουρα δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά του, αλλά τουλάχιστον δεν δημιουργεί εσωτερικό πρόβλημα στην ομάδα του.

Δείτε το επίμαχο βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα