#Pray For London: Τουλάχιστον 20 από τους τραυματίες δίνουν μάχη για την ζωή τους

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τουλάχιστον 20 από τους τραυματίες της επίθεσης στο Λονδίνο που έφτασαν τους 48, βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Μεταξύ των τραυματιών που δεν κινδυνεύουν βρίσκεται και ένας Έλληνας. Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook η ελληνική πρεσβεία στην βρετανική πρωτεύουσα αργά το βράδυ της Κυριακής, ενημερώνοντας πως η κατάστασή του είναι σταθερή.

«Οι Βρετανικές αρχές μας ενημέρωσαν ότι ένας Έλληνας βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης.

Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η Ελληνική Πρεσβεία βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Sun δημοσίευσε video στο οποίο Έλληνας ακούγεται να λέει πως έχει τραυματιστεί, αλλά είναι καλά: «Ήρθε η αστυνομία εδώ. Με έχουν χτυπήσει, έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει».

Στα πλάνα φαίνεται ένας άντρας πεσμένος στο πάτωμα μίας παμπ, ενώ κάποιος που πιθανόν είναι αστυνομικός προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Ο Τζαγκ Σαντού ήταν στην παμπ όταν είδε κάποιους να μπαίνουν, κρατώντας μαχαίρια. Είπε στην Sun ότι είδε να τραυματίζουν κάποιον που ήταν πίσω του και να πετάγεται το αίμα. «Ανθρωποι πετούσαν καρέκλες και ποτήρια έξω, πίστεψα ότι ήταν καβγάς. Μετά κατάλαβα ότι ήταν κάτι περισσότερο, ο κόσμος έτρεχε. Αμέσως μετά, μπήκαν μέσα. Ο κόσμος ούρλιαζε »έχουν μαχαίρια»», περιέγραψε.

Επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, με τις προσευχές όλων να μην αυξηθεί ο αριθμός, να «βρίσκονται» στα νοσοκομεία του Λονδίνου.

Μεταξύ των νεκρών βρίσκεται ένας Καναδός και ένας Γάλλος ενώ υπάρχουν επίσημες αναφορές για τραυματίες από την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Αυστραλία.

Το άρθρο #Pray For London: Τουλάχιστον 20 από τους τραυματίες δίνουν μάχη για την ζωή τους εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα