Online personal training: Το νέο fit trend και… φέρτε το γυμναστή στο σαλόνι σας

Σε μια εποχή που το ιντερνετ έχει πλέον γίνει ο καλύτερός μας φίλος και η ζωή και η δουλειά μας οργανώνονται μέσα από τηλέφωνα και οθόνες υπολογιστών, η δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε γυμναστική ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Της Ειρήνης Δαμανάκη

Το νέο must της εποχής είναι το PERSONAL TRAINING.. και το ακόμη πιο νέο το ONLINE PERSONAL TRAINIΝG. Ευκολα και γρήγορα μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας.

Γιατί το γυμναστήριο είναι πια εκεί που είμαστε εμείς. Και ο γυμναστής μας το ίδιο.

Με μερικά κλίκ στο ποντίκι του υπολογιστή.

Η γυμναστική online, μέσω skype ή κάποιας αντίστοιχης πλατφόρμας, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της προπόνησης που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε.

Η επιλογή του Personal Trainer ανεβάζει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται εφόσον το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εμάς και διαμορφώνεται κατά τις ανάγκες μας. Η επιλογή της ώρας γίνεται σύμφωνα με το δικό μας πρόγραμμα. Και η επιλογή του χώρου δεν τίθεται καν. Όσο για το κόστος.. σαφώς χαμηλότερο από το να κάναμε personal training σε γυμναστήριο.

Αντίο λοιπόν γυμναστήριο. Καλώς όρισες ευκολία. Γυμναζόμαστε online στο χώρο μας, επιλέγοντας εμείς τον γυμναστή ή τη γυμνάστριά μας. Αφιερώνουμε επιτέλους στον εαυτό μας εκείνο το χρόνο που χρειαζόμαστε για να διατηρηθούμε υγιείς αλλά και να αποκτήσουμε το σώμα που τόσο καιρό επιθυμούσαμε.

Τι άλλο να ζητήσουμε; Παρέα ίσως; Κι αυτό γίνεται… Πάρτε και τον καλύτερό σας φίλο ή φίλη μαζί και διασκεδάστε το οnline.

Keywords
Τυχαία Θέματα