O φετινός Δεκαπενταύγουστος των πολιτικών αρχηγών

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου και πλην της Αλέκας Παπαρήγα η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας θα γιορτάσει τη γιορτή εκτός Αθηνών.

O Πρόεδρος της δημοκρατίας, κος Κάρολος Παπούλιας επέλεξε να εκκλησιαστεί φέτος τον Δεκαπενταύγουστο στο Θεοτοκιό Άρτας, στην ομώνυμη εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Από την άλλη, ο πρωθυπουργός, κος Αντώνης Σαμαράς,

βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία.

Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο, ενώ στα Τρίκαλα βρίσκεται ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, κος Φώτης Κουβέλης. Ο κος Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται για τον Δεκαπενταύγουστο σε χωριό του Ρεθύμνου με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κος Πάνος Καμμένος, είναι στην Ικαρία και ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, κος Νίκος Μιχαλολιάκος, θα γιορτάσει στην Πάτρα.

Η γ.γ. του Κ.Κ.Ε., κα Αλέκα Παπαρήγα παραμένει στην Αθήνα.

Στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στη χώρα, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν ο υπουργός Εργασίας και οι υφυπουργοί Παιδείας.

Ειδικότερα, στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου θα παραστεί ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κος Ι. Βρούτσης, στην Τήνο ο υφυπουργός Παιδείας, κος Θ. Παπαθεοδώρου και στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, ο έτερος υφυπουργός Παιδείας, κος Ι. Ιωαννίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεκαπενταύγουστος,dekapentavgoustos