Mάυρος: " Εγώ και ο κόσμος πάμε να σώσουμε την ΑΕΚ"

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους κάλεσε ο Θωμάς Μαύρος τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τη διαφωνία που προέκυψε χθες για τον ορισμό νέας διοίκησης στην προσεχή Γενική Συνέλευση.

«Γιατί κάθονται αυτοί οι κύριοι; Τέλειωσε! Ο κύβος ερρίφθη. Εγώ και ο κόσμος πάμε να σώσουμε την ΑΕΚ. Αν δεν θέλουν, ας βάλουν 5 εκατ. ευρώ για να σώσουν την ομάδα. Έχουν φάει τα πάντα, δεν υπάρχουν έσοδα από πουθενά. Ποιος έφτασε την ΑΕΚ

εδώ; Να μας το πούνε! Αν όχι, να το βουλώσουν και στο καλό», τόνισε ο θρύλος της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Ή θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις οι μέτοχοι, οι θα μπουν νέα πρόσωπα να σώσουν την ΑΕΚ. Αν βρουν λεφτά και σώσουν την ΑΕΚ, τότε όλα καλά, όλο λόγια είναι όλοι. Από πράξεις τίποτα. Δικό τους είναι το κατάστημα. Το παρελθόν τελείωσε. Αν υπήρχε λύση σωτηρίας δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Στηριζόμαστε στον κόσμο της ΑΕΚ», πρόσθεσε. «Έχουν τα καράβι με τρύπες μεσοπέλαγα. Όλο λόγια είναι όλα στην πράξη κανένας. Αυτοί θέλουν μονά ζυγά δικά τους, να βάλουν μέλη στο ΔΣ. Φτιάξτε τον λογαριασμό σας και φεύγουμε όλοι. Το παρελθόν τελείωσε ό,τι κάνατε, κανατε. Δεν έχω προσωπικά, μιλάμε μόνο για την ΑΕΚ. Αν είχαν καλή προσφορά δεν θα ήμουν εγώ εδώ. Θα ήμουν σπίτι μου. Αυτοί τι θέλουν, είναι μπερδεμένοι. Γιατί θέλουν να είναι στην καρέκλα. Αν με κατηγορούσαν έτσι εμένα θα είχα φύγει πιο γρήγορα από τον Μπολτ», συμπλήρωσε.

Όσο για τη θέση που θα αναλάβει στη διοίκηση που θέλει να ορίσει, είπε: «Δεν θα είμαι πρόεδρος, αλλά επίτιμος πρόεδρος και θα είμαι στο ποδοσφαιρικό κομμάτι υπεύθυνος για να βοηθώ την ομάδα».

Ο Θωμάς Μαύρος δήλωσε αποφασισμένος να απομακρύνει από την ομάδα καθέναν που προκαλεί προβλήματα. «Έχω ενδειξεις για τρικλοποδιές αλλά δεν φοβάμαι κανένα. Όταν έχεις ειλικρίνια δεν φοβάσαι. Με απόλυτη αγάπη προς την ομάδα μου ήρθα παρατώντας τα πάντα. Τι να μου κάνουν; Αν κάποιος πάει να βάλει τρικλοποδιά στην ΑΕΚ εφόσον αναλάβω, τελειώνει. Δεν πάει να είναι η γυναίκα ή το παιδί μου. Μπροστά στην ΑΕΚ δεν μετράω κανέναν. Αν κάνεις καλά τη δουλειά σου, προχωράμε».

Για την επιλογή του να αφήσει εκτός ΔΣ τον Ανδρέα Δημητρέλο στο σχήμα που θέλει να ορίσει, είπε: «Απλά όταν κάνεις μια γενικά αλλαγή πρέπει να τα αλλάξεις όλα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Δημητρέλο. Ήρθαν και με βρήκαν στο μαγαζί μου και με ρώτησαν για το νέο ΔΣ. Εγώ θεωρώ απαράδεκτό να ξεκινήσω ένα ΔΣ με παλιό μέλη. Δεν είχα κανέναν λόγο λοιπόν να τους ρωτήσω αν θα πρέπει να βάλουν και αυτοί κάποιους μέσα. Θα αφήσουμε τον κ. Δημητρέλο να κάνει τη δουλειά του ήσυχα για ένα μήνα. Θα ξέρουμε πότε ακριβώς θα γίνει το νέο ΔΣ της ΑΕΚ. Εύχομαι σε αυτό το διάστημα να πάνε καλά τα θέματα της ομάδας».

Για τον Θωμά Μαύρο υπάρχει ένας δρόμος: «Να πάμε σε λαϊκή βάση, ώστε ο κόσμος να είναι κυρίαρχος και μεγαλομέτοχος σε βάθος χρόνου. Η ομάδα πρέπει να πάει στο λαό της. Να είμαστε όλοι ενωμένοι, να μην είναι πλέον η ΑΕΚ… ΑΕΚ light. Πώς κατάντησε έτσι αυτή η ομάδα;».

Αναφορικά με τις εμφανίσεις της
Keywords
Τυχαία Θέματα