MasterChef 6 trailer 2/3: Νέα ομαδική δοκιμασία με πολλές απαιτήσεις

MasterChef 6 trailer 2/3: Μετά το επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τρίτη (1/3) η Αναστασία αποχώρησε αφήνοντας την ομάδα των «Κόκκινων» με μείον μία παίκτρια. Βέβαια, ο Χριστόφορος ως παίκτης που επέστρεψε στο σπίτι για να αντικαταστήσει την Τατιάνα βρίσκεται ακόμη εκτός ομάδας και απόψε θα δούμε αν θα επιστρέψει στους «Μπλε», όπως συνέβη και πριν την αποχώρησή του, ή αν θα πάει στους «Κόκκινους».

Πλέον, στο MasterChef 6 έχουν παραμείνει 19 παίκτες και παίκτριες και στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε σήμερα Τετάρτη (2/3) θα διαγωνιστούν μαγειρική σε ακόμη μία ομαδική δοκιμασία.

Στην ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας οι παίκτες και οι παίκτριες των δύο ομάδων καλούνται να μαγειρέψουν σε εξωτερικό χώρο. Καθοριστικό ρόλο στη σημερινή δοκιμασία θα παίξουν τα «πονηρά» πλεονεκτήματα του Βασίλη της «Μπλε» ομάδας, ο οποίος νίκησε στο Τεστ Δημιουργικότητας και εκτός από τα πλεονεκτήματα της ομαδικής πήρε και την κάρτα ασυλίας. Επιπλέον, καλεσμένος στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 6 είναι ο γευσιγνώστης που έχει γράψει «ιστορία» στην ελληνική κουζίνα και δεν είναι άλλος από τον Ηλία Μαμαλάκη. Μάλιστα, όπως βλέπουμε στο trailer ο κ. Μαμαλάκης θα βρεθεί στον εξωτερικό χώρο όπου οι παίκτες και οι παίκτριες θα μαγειρέψουν. Στο τέλος μαζί με τους κριτές θα δοκιμάσει τα πιάτα των παιδιών και θα τα αξιολογήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα