MasterChef 6 spoiler 3/3: Αυτοί κερδίζουν την ομαδική δοκιμασία;

MasterChef 6 spoiler 3/3: Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 26 θα δούμε τους 19 επίδοξοι Master Chefs στο συμβούλιο, απέναντι από τους τρεις κριτές περιμένοντας να ακούσουν τα πεπραγμένα και την βαθμολογία της ομαδικής. Η χθεσινή ήταν η 1η εξωτερική ομαδική δοκιμασία του διαγωνισμού. Όχι πολύ μακριά. Έξω από το σπίτι του MasterChef.

Ο Βασίλης κέρδισε στο τεστ

δημιουργικότητας μαζί με τα πλεονεκτήματα και την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας! Είχε την επιλογή να διαλέξει ομάδα για τον Χριστόφορο, τον οποίο έστειλε στην Μπλε ομάδα. Επιλογή των βασικών πιάτων: Σπανακόπιτα ή κρεατόπιτα | Φακές η φασόλια | Πρασοσέλινο ή στιφάδο | Πορτοκαλόπιτα ή χαλβάς σιμιγδάλι. Τα πιάτα που επέλεξε για τις ομάδες ο Βασίλης ήταν για τους Μπλε η κρεατόπιτα, οι φακές, το πρασοσέλινο, και ο χαλβάς. Για τους Κόκκινους ήταν η σπανακόπιτα, τα φασόλια, το στιφάδο, και η πορτοκαλόπιτα. Είχε επίσης το δικαίωμα να πάρει ένα παίχτη της αντίπαλης ομάδας και να μην μαγειρέψει, ή να προσθέσει 20 λεπτά στον χρόνο της ομάδας του. Προτίμησε να πάρει 20 λεπτά επιπλέον για την ομάδα του.

MasterChef 6 spoiler 3/3: Η ομάδα που νίκησε

Αν και ο Βασίλης με τα δυνατά πλεονεκτήματα που πήρε έδωσε ένα γερό μπουστάρισμα στην Μπλε ομάδα, για μια ακόμα φορά, ο Δημήτρης δεν είχε τον έλεγχο της ομάδας, αλλά κοίταξε να το παίξει ξανά ομαδικός και δεν είχε τον απόλυτο έλεγχο όπως θα έπρεπε. Αντίθετα ο Γρηγόρης που μαθαίνει συνεχώς την ομάδα του, έχει και καλούς μάγειρες, δείχνει καλύτερες ικανότητες, και είναι αρεστός και έχει την πλήρη αποδοχή της ομάδας του.

Τώρα όσον αφορά την βαθμολογία για τα 8 διαφορετικά πιάτα που παρουσίασε η κάθε ομάδα, (32 στο σύνολο), για τις 4 κατηγόριες, οι Κόκκινοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι με αποκορύφωμα την πορτοκαλόπιτα που ήταν εξαιρετική. Σε ορισμένες περιπτώσεις είχαμε πολύ κοντά τις ομάδες. Το χειρότερο πιάτο της Μπλε ομάδας είναι σίγουρα το πρασοσέλινο με το ωμό ψάρι. Η Κόκκινη ομάδα είναι η κερδισμένη της 3ης ομαδικής. Η 2η νίκη των κόκκινων, και η 2η συνεχόμενη ήττα του Δημήτρη με τους Μπλε, που έχουν μια και μοναδική νίκη με την Φανή στην 1η ομαδική. Ο Δημήτρης όπως ανακοίνωσε θα πρέπει να είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα