Koλάρο για σκύλους με gps!

Η Snaptracs της Qualcomm παρουσίασε πρόσφατα το Tagg, μια συσκευή η οποία προορίζεται για όσους θέλουν να ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο τετράποδος φίλος τους. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μικρό, τετράγωνο, αδιάβροχο gadget, το οποίο προσαρμόζεται επάνω στο κολάρο του σκύλου και διαθέτει ενσωματωμένο GPS, ώστε να μπορεί ο ιδιοκτήτης να εντοπίζει ανά πάσα στιγμή τη γεωγραφική θέση του καλύτερού του φίλου και να μην χρειάζεται να τον ψάχνει.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλός,

ο ιδιοκτήτης ορίζει την «Tagg Ζώνη», η οποία είναι η περιοχή μέσα στην οποία επιτρέπεται να κινείται το σκυλί σύμφωνα με την συνήθειές του και τις καθημερινές του προτιμήσεις, κάτι που γνωρίζει φυσικά ο ιδιοκτήτης και σε περίπτωση που το σκυλί βγει εκτός της «Tagg Ζώνης», αμέσως ο ιδιοκτήτης ειδοποιείται με SMS ή e-mail και μπορεί μέσω Διαδικτύου ή εφαρμογής για iPhone και Android να εντοπίσει το σκυλί του, οπουδήποτε και να βρίσκεται πάνω στην γη.

Το Tagg είναι σχεδιασμένο για κατοικίδια με βάρος που ξεπερνά τα 4,5 κιλά και διαθέτει τη λειτουργία Trip, η οποία είναι η λειτουργία της απενεργοποίησης του συστήματος εντοπισμού, όταν κρίνει ο ιδιοκτήτης ότι χρειάζεται, π.χ. όταν βγαίνει βόλτα με τον σκύλο του και τον αφήσει ελεύθερο σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Το σύστημα λειτουργεί με μπαταρία λιθίου και μπορεί με μία φόρτιση να έχει διάρκεια από δύο εβδομάδες έως ένα μήνα. Ολόκληρο το σύστημα κοστίζει περίπου 78 ευρώ, ωστόσο μόνο ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν, ενώ στη συνέχεια η συνδρομή είναι λίγο παραπάνω από 6 ευρώ μηνιαίως.

Keywords
Αναζητήσεις
gps αδιαβροχο σκυλου, κολαρο gps για σκυλους android
Τυχαία Θέματα