Hi-tech ρολόι για αθλητές και όχι μόνο... (video)

Η NIKE και η TomTom συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το Nike+ SportWatch GPS Το νέο ρολόι για δρομείς θα παρέχει στους αθλητές την πιο δυναμική και γεμάτη κίνητρα εμπειρία τρεξίματος στον κόσμο χάρη στις μοναδικές του λειτουργίες, το όμορφο σχέδιό του και τη δυνατότητα απευθείας σύνδεσής του με το nikeplus.com, όπου μέσω μια εφαρμογής για το κινητό θα μπορούν να ελέγχουν και να βλέπουν τα δεδομένα που έχουν καταγράφει ανά πάσα στιγμή.


Το ρολόι περιλαμβάνει πλούσια τεχνικά χαρακτηριστά και πρόσθετα που το κάνουν μοναδικό όπως:
-Σύστημα GPS από την TomTom και αισθητήρας υποδήματος Nike+: Το σύστημα GPS λειτουργεί παράλληλα με τον αισθητήρα στο υπόδημα βελτιστοποιώντας την απρόσκοπτη καταγραφή των δεδομένων κατά τη διάρκεια της διαδρομής
- Οθόνη Αφής: Ο χρήστης απλώς αγγίζει με το δάκτυλό του την οθόνη για να ενεργοποιήσει τον εσωτερικό φωτισμό και για να σημειώσει τους γύρους κατά τη διάρκεια της διαδρομής του.
- Απευθείας Σύνδεση: Οι επαφές σύνδεσης του καλωδίου USB είναι ενσωματωμένες στο λουράκι του ρολογιού επιτρέποντας στο χρήστη να συνδέει το ρολόι απευθείας σε μια θύρα USB του υπολογιστή του για να μεταφέρει τα δεδομένα και να επαναφορτίσει τη μπαταρία.
- Οθόνη Υψηλής Αντίθεσης: Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων (LCD) με Μνήμη, η οποία εξασφαλίζει υψηλή αντίθεση για μια τέλεια εν κινήσει εμπειρία και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ισχύος.

Το Nike+ SportWatch GPS έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα καταστήματα λιανικής πώλησης και online στις ΗΠΑ και στο Ην. Βασίλειο μέσω των καναλιών της TomTom και της Nike, ξεκινώντας από την 1η Απριλίου. Η ευρύτερη διανομή του έχει προγραμματιστεί να αρχίσει την 1η Ιουλίου.
Πηγή: digitallife.gr

Keywords
Αναζητήσεις
το ωρολοι high tech για αδυνατισμ, ρολογια hi tech
Τυχαία Θέματα