H έκθεση «The Emotion Code:CHEMISTRY» σε διεθνές φεστιβάλ της Σουηδίας

Η Φωτογραφική Ομάδα TEMPLATE LIFE συμμετέχει στο διεθνές φωτογραφικό φεστιβάλ της Uppsala, στη Σουηδία που πραγματοποιείται 26-29 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Ειρήνης στο Κάστρο της πόλης.

«The Emotion Code:CHEMISTRY»

Το σώμα μας έχει πολύ μεγαλύτερη σοφία από το νου μας, θυμάται τα πάντα, βασίζεται στα δεδομένα του υποσυνειδήτου, όπου όλα έχουν καταγραφεί. Κάθε αρνητικό συναίσθημα βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος μας και δονείται με μια ιδιαίτερη συχνότητα,

τα πάντα άλλωστε στο Σύμπαν είναι ενέργεια που δονούνται σε μία ορισμένη συχνότητα. Ενώ δονούνται, την μεταδίδουν και στους ιστούς που βρίσκονται γύρω από τα όργανα. Τα αρνητικά συναισθήματα δονούνται με κατώτερες συχνότητες, ενώ τα θετικά με ανώτερες.

Όταν έχουμε παγιδευμένα συναισθήματα, έλκουμε συνεχώς τα συναισθήματα αυτά, έλκουμε πρόσωπα και καταστάσεις που θα μας δημιουργήσουν αυτά τα συναισθήματα. Αυτό γίνεται γιατί όλα τα συναισθήματα είναι ενέργεια που πάλλεται και μεταδίδεται στους ιστούς τους σώματος. Όταν έχουμε θυμό μέσα μας, θυμώνουμε γρήγορα με κάθε κατάσταση διότι ήδη το σώμα μας δονείται συνεχώς στη συχνότητα του θυμού. Άλλωστε στο Σύμπαν έλκουμε αυτό στο οποίο επικεντρώνουμε τη συνείδηση μας.

Συμμετέχουν: Αγγελική Παληογεώργου, Γεωργία Οικονόμου, Γιώργος Μπογδάνης, Ειρήνη Χλαχλά, Μαρία Φουτουντζοπόυλου, Νάντια Πούλιου, Πέλα Σκινιώτη, Ράνια Μανασή, Στέλλα Γιακουμάτου, Στεφανία Βρυώνη, Σοφία Αντωνίου, Χριστιάνα Πετουσάκη

Η TEMPLATE LIFE είναι μια δημιουργική ομάδα, η οποία ιδρύθηκε το 2008. Αποτελείται από ανθρώπους διαφορετικών εικαστικών εμπειριών και ενδιαφερόντων, που έθεσαν ως κοινό στόχο την ενασχόλησή τους με θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Εκθέτει αναζητήσεις και προβληματισμούς, καταθέτοντας τις προθέσεις – θέσεις - φιλοδοξίες για περαιτέρω συνεργασίες, επικοινωνίες και κοινές πορείες με κάθε εικαστική έκφραση που τροφοδοτείται από το συγκεκριμένο εκρηκτικό μείγμα σκέψης-εικόνας.

“The Emotion Code: CHEMISTRY”| Έκθεση Φωτογραφίας

Template Life | Fredens Hus i Uppsala Slott.
Διάρκεια Έκθεσης: 26/09/2013 – 29/09/2013
Είσοδος Δωρεάν
Επιμέλεια έκθεσης: Χριστιάνα Πετουσάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα