H… δυσαρέσκεια για Μέλμπεργκ και το ρίσκο Σάρας!

ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ άποψη για τον χαρακτήρα του Όλοφ Μέλμπεργκ και δεν είναι τυχαίο ότι ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούν πλέον να περιμένουν άλλο την απάντηση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού! Περίμεναν αρχικά ότι ο Μέλμπεργκ θα απαντούσε πριν από την έναρξη του Εuro, όμως ο ίδιος ήθελε να παίξει... κι αυτό το χαρτί! Ρίσκαρε και κέρδισε, καθώς αν και η Σουηδία αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων, αυτός έκανε 3 εξαιρετικά παιχνίδια, ενώ

αν και κεντρικός αμυντικός πέτυχε 2 γκολ! Πλέον το κασέ του ανέβηκε, καταλαβαίνει ότι ακόμη και τώρα στη... δύση της καριέρας του μπορεί να βρει μια καλύτερη πρόταση και για τον λόγο αυτό ουσιαστικά είπε... αντίο στον Ολυμπιακό! Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» και μόνο που απέσυραν την πρόταση τους έδειξαν ότι ενοχλήθηκαν από την στάση του Σκανδιναβού κεντρικού αμυντικού!

ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΗΡΕ... μετά από 13 χρόνια διαζύγιο από τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχουν ακόμη καταλήξει στον... διάδοχό του. Πολλά ονόματα, πιθανά και απίθανα, γράφτηκαν από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Σαφώς δεν είναι και μικρό πράγμα μετά από τόσα χρόνια να διαδέχεσαι τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Όμως στον Παναθηναϊκό οδεύουν προς το... μέγα ρίσκο! Το όνομα αυτού; Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Όλο και πληθαίνουν οι φήμες και οι πληροφορίες (σ.σ. τώρα που κυκλοφορεί η εφημερίδα ίσως έχει υπάρξει και εξέλιξη), που θέλουν τον Λιθουανό να... κρεμάει την φανέλα του και να φοράει το κοστούμι του προπονητή. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ θεωρούν ότι είναι μια σούπερ επικοινωνιακή κίνηση, αφού ο «Σάρας» είναι το αγαπημένο παιδί της εξέδρας και θα καταφέρει να απορροφήσει τους κραδασμούς από την φυγή του Ομπράντοβιτς!

ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται! Ο Θωμάς Μαύρος και ο Χρήστος Κωστής έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες, προκειμένου η Ένωση να πάρει... ανάσες οικονομικής φύσης και να καταφέρει να παρουσιαστεί αντάξια του ονόματός της στο νέο πρωτάθλημα. Δύσκολο εγχείρημα πάντως, καθώς εδώ και πολλούς μήνες η ΑΕΚ θυμίζει καράβι ακυβέρνητο που κανείς δεν θέλει ή δεν μπορεί να βάλει χρήματα ως μια... ακτίνα σωτηρίας. Κι όμως όλο αυτό τον καιρό οι «επίδοξοι σωτήρες» ζητούν από τον κόσμο σε εποχή κρίσης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Χωρίς φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο, να υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση!

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΣΕΖΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ του κυπέλλου Ελλάδος και την νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο Europa League μόνο τυχαίο δεν είναι. Αντίθετα δείχνει ότι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια προγραμματισμός και φυσικά έπεται και συνέχεια. Αυτό φανερώνει και η κίνηση πρόσληψης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, προπονητή με τεράστια πείρα, αλλά και οι μεταγραφές με τελευταία αυτή του Νιάζι Κούτσι, του Φινλανδού που πέρσι έβγαλε μάτια με τον Πανιώνιο και την εκτελεστική του δεινότητα! Σαφώς και πρόκειται για μια σημαντική αγωνιστ

Keywords
Τυχαία Θέματα