H Whitney Houston και οι πιθανές αιτίες θανάτου

Η αυτοψία για τον θάνατο της τραγουδίστριας, θα γίνει σήμερα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για την τοξικολογική αναφορά. Παρόλο που ο λόγος θανάτου παραμένει άγνωστος, είναι πιθανό να αποκοιμήθηκε στην μπανιέρα ή να έχασε τις αισθήσεις της και να πνίγηκε.

Στο μπάνιο βρέθηκαν μπουκάλια φαρμάκων όπως και zanax. Δεν βρέθηκαν μη συνταγογραφημένα φάρμακα.

Η διάσημη τραγουδίστρια έπινε το προηγούμενο βράδυ και η αστυνομία πιστεύει ότι αυτό, σε συνδυασμό με το φάρμακο zanax της έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

Όπως η ίδια είχε πει, έπαιρνε πάντα αυτό το φάρμακο πριν από κάθε συναυλία

της, όπως και στο πάρτι πριν τα Grammy, που ήταν προγραμματισμένο για χθες το βράδυ. Πίστευε ότι το zanax την βοηθούσε να καλμάρει το άγχος της πριν βγει μπροστά στον κόσμο. Σύμφωνα με πηγές υπέφερε από κρίσεις πανικού και άγχους.

Ο, για πολλά χρόνια σύντροφος, και πρώην συζυγός της, Bobbi Brown, στο άκουσμα της είδησης ξέσπασε σε κλάματα κατά την διάρκεια συναυλίας του.
Η τραγουδίστρια Jennifer Hudson έχει κληθεί να τραγουδήσει ως φόρο τιμής στην τραγουδίστρια, και όπως είπε ο παραγωγός Ken Erlich στο CNN, «είμαστε τόσο στεναχωρημένοι και θέλουμε όλα να είναι τέλεια. Θα είναι κάτι που θα σέβεται την προσωπικότητα και την μεγάλη καριέρα της Whitney Houston».

Keywords
Τυχαία Θέματα