H Whitney Houston «έσβησε»!

Η γνωστή τραγουδίστρια της pop Whitney Houston πέθανε χτες σε ηλικία 48 ετών από υπερβολική χρήση ναρκωτικών σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Beverly Hills.

Η τραγουδίστρια είχε στο ενεργητικό της μεγάλες δισκογραφίες επιτυχίες, ενώ έπαιξε πετυχημένα και σε κάποιες ταινίες. Τα καλύτερά της τραγούδια ήταν το ‘’How will i know’’, ‘’Saving All my Love

for You’’, ‘’I wanna dance with somebody’’, ‘’I will always love you’’ αλλά και άλλα αργότερα όπως το ‘’My Love is Your Love’’.

Ωστόσο, η προσωπική της ζωή ήταν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του άστατου χαρακτήρα της. Όλα ξεκίνησαν από τα μέσα της δεκαετίας του ‘90 μετά τον πολύπαθο γάμο της με τον Bobbi. Από εκεί και πέρα αλκοόλ και ναρκωτικά αποτέλεσαν τους… συντρόφους της.

Εξάλλου, πριν από δυο 24ωρα εθεάθη να βγαίνει κακήν κακώς από το club “True Hollywood”, του Λος Άντζελες. Η εμφάνισή της ήταν απογοητευτική καθώς φαινόταν πιωμένη και εξαντλημένη! Το κακό ήταν ότι στην παρέα της, ήταν και η 19χρονη κόρη της, Bobby Kristina Brown.

Έκανε πολλές προσπάθειες να επανέλθει και να απεξαρτηθεί, χωρίς επιτυχία. Ο θάνατός της έρχεται μόλις ένα 24ωρο πριν από τα Grammy Awards…

Keywords
Τυχαία Θέματα