H Nicole Kidman για καφέ με φίλες

Η διάσημη ηθοποιός αυτές τις μέρες καταφέρνει να δραπετεύει από τον φακό τον δημοσιογράφων. Όμως ο φακός δεν άργησε να την βρει στις 26 Ιανουαρίου στο Los Angeles. H Nicole Kidman φορώντας λευκή μπλούζα και τακούνια βρέθηκε με φίλες να γευματίζει στο Joan’s on Third Café.

Για τους λόγους της απομόνωσής της εξήγησε ότι αυτό την βοηθά να εμβαθύνει τους χαρακτήρες που υποδύεται. Η 44χρονη Nicole Kidman

είπε «ο λόγος ο οποίος γίνεσαι ηθοποιός είναι ότι σου αρέσει να παίζεις τις ζωές άλλων ανθρώπων και να ερευνάς τα αισθήματά τους. Έχοντας την ζωή μου ιδιωτική και προστατευμένη όσο το δυνατόν, είναι ένας τρόπος να συνεχίζω να παίζω ρόλους».

Την ηθοποιό θα δούμε σε ταινία για λογαριασμό της ΗΒΟ παίζοντας τον ρόλο της Martha Gellhorn με τίτλο “Hemingway & Gellhorn” που βγαίνει στις αίθουσες μέσα στον Μάη του 2012. Στην ταινία τον Ernest Hemingway θα υποδυθεί ο Clive Owen και η ηθοποιός είπε για τον ρόλο της «ήταν η πρώτη γυναίκα, πολεμικός ανταποκριτής, και έγραφε με τόση αλήθεια...και αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Δεν ήταν ο Hemingway, δεν ήθελε να γράψει μυθιστορήματα, ήθελε να είναι ανταποκριτής και αγαπώ το ότι ήταν η πρώτη γυναίκα που το κατόρθωσε».

Keywords
Τυχαία Θέματα