George Clooney: Δεν κοιμάται, πίνει, κάνει ελαφρά ναρκωτικά και έχει φάει κέρατο!

Το ίνδαλμα χιλιάδων γυναικών ανά τον κόσμο σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο Hollywood Reporter, κατέρριψε όλους τους μύθους γύρω από το όνομά του. Αυτό ίσως μας κάνει να τον αγαπήσουμε περισσότερο!

Με δύο υποψηφιότητες βραβείων Oscar φέτος, με πλήθος γυναικών να έχουν περάσει από την ζωή του, φαίνεται ότι τα έχει όλα.

Ο 50χρονος ηθοποιός όμως υποφέρει κατά περιόδους από μοναξιά και έχει πρόβλημα ύπνου

και το χειρότερο έχει φάει «κέρατο» και τον έχει παρατήσει γυναίκα!!

Πέρα από την εικόνα που έχουμε σχηματίσει για τον ηθοποιό η αλήθεια είναι ότι πέφτει για ύπνο από τις 22.00 παρέα με την τηλεόραση, που είναι το αγχολυτικό του για να καταφέρει να κοιμηθεί. Αν καταφέρει να κοιμηθεί, διότι όπως είπε ξυπνάει τουλάχιστον 5 φορές κατά την διάρκεια της νύχτας.

Όπως δήλωσε στην συνέντευξή του: «Πολλές φορές νιώθω μόνος ακόμα και όταν βρίσκομαι παρέα με άλλους ανθρώπους. Έχω νιώσει μοναξιά μέσα σε μία κακή σχέση, την οποία φυσικά δεν απολαμβάνω».

Όσον αφορά στην δέσμευση σε έναν γάμο τόνισε, πως «πριν δύο χρόνια ο Brad Pitt, με έφερε σε δύσκολη θέση, όταν τον ρώτησαν πότε θα παντρευτεί την Angelina Jolie, και είπε ότι θα την παντρευτεί, όταν εγώ μπορέσω νομικά να παντρευτώ έναν άντρα!!!» «Όμως θα μπορούσα να προσπαθήσω (να παντρευτώ)».

Δεν παρέλειψε να πει ότι τον έχουν παρατήσει, τον έχουν κερατώσει και ότι έχει προσπαθήσει να ξανακερδίσει γυναίκα που τον εγκατέλειψε.

Όταν η συνέντευξη πήγε σε θέματα καταχρήσεων ο George είπε: «Δεν έχω πιει από την Πρωτοχρονιά. Έχω πιει πολύ πολλές φορές, μου αρέσει το ποτό και έχω ξεπεράσει τα όρια πολλές φορές, για αυτό το έκοψα».

Παραδέχεται ότι έχει πάρει κοκαΐνη. «Δεν έχω θέμα με την κοκαΐνη. Δεν είμαι ναρκομανής. Απλά έχει τύχει φορές που έχω κάνει χρήση», σημείωσε.

Όταν η συνέντευξη πήγε σε ερώτηση για την τωρινή του σύντροφο Stacy Keibler, αθλήτρια πάλης, ο ηθοποιός δεν θέλησε να απαντήσει, ίσως για να μην στεναχωρήσει εμάς τις υπόλοιπες!!

Keywords
Τυχαία Θέματα