Game of Thrones Ascent, νέο παιχνίδι αποκλειστικά για το Facebook

Η τεράστια επιτυχία, που έχει κάνει το γνωστό τηλεοπτικό σίριαλ Game of Thrones, δεν άφησε ασυγκίνητους τους developers. Έτσι, οι υπεύθυνοι της σειράς έδωσαν την συγκατάθεση τους για να προχωρήσει η δημιουργία, ενός παιχνιδιού για το facebook. Ενώ μέσα στην χρονιά αναμένεται να κυκλοφορήσει το παιχνίδι για τις κονσόλες και τον υπολογιστή.

Η Disruptor Beam ανακοίνωσε, ότι ετοιμάζει το παιχνίδι Game of Thrones

Ascent για το Facebook, όπου οι παίκτες θα διαχειρίζονται τους ευγενείς που επιθυμούν να ανέλθουν στην εξουσία.

Σύμφωνα με δήλωση του CEO της εταιρίας Jon Radoff στην ιστοσελίδα Games Beat:

«Όλοι εμείς στην Disruptor Beam είμαστε φανατικοί οπαδοί της σειράς Game of Thrones, αρκετό καιρό προτού ξεκινήσουμε τη δημιουργία του παιχνιδιού, επομένως, αναγνωρίζουμε ότι οι υπόλοιποι φίλοι της σειράς περιμένουν διαμάχες και ίντριγκες μεταξύ των χαρακτήρων στο νέο μας παιχνίδι.

Στο Game of Thrones Ascent οι παίκτες θα διαχειρίζονται τη ζωή ενός ευγενή κατά τη διάρκεια της αναταραχής, όπως απεικονίζεται στα βιβλία και στην τηλεοπτική σειρά, σε έναν νέο τύπο παιχνιδιού που συνδυάζει την ιστορία και τη στρατηγική. Οι παίκτες θα μπορούν να διεκδικήσουν το πατρογονικό δικαίωμα τους επιλέγοντας σε ποιους Οίκους θα δηλώσουν υποταγή, πως θα ασφαλίσουν την περιουσία τους, αναπτύσσοντας τη γη και την προσωπική φήμη τους, ξεκινώντας αποστολές και δημιουργώντας νέες συμμαχίες».

Η εφαρμογή αναμένεται να προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της σειράς, αλλά και όσων ασχολούνται με τις εφαρμογές και τα παιχνίδια στο facebook, περιμένοντας τις εξελίξεις.

Πηγή: techgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα