Countdown για τη συναυλία των Pet Shop Boys

Μια μόνο ημέρα έμεινε για τη συναυλία των Pet Shop Boys στη σκηνή της Πλατείας Νερού στο Φάληρο, στο πλαίσιο του EJEKT Festival 2013! Οι Pet Shop Boys αναμένεται να τραγουδήσουν παλιές τους επιτυχίες, αλλά και νέες από το νέο τους άλμπουμ, Electric.

Στη σκηνή του EJEKT Festival

θα βρεθεί, επίσης, ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Πίτερ Χουκ, πρωταρχικό μέλος των θρυλικών Joy Division και ηγέτης των New Order. Ο Πίτερ Χουκ επιστρέφει στη σκηνή με το συγκρότημά του The Light για να παρουσιάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες και των δύο μεγάλων συγκροτημάτων της καριέρας του: Blue Monday, Isolation, True Faith, Bizzare Love Triangle, HeartAndSoul.

Το «παρών» θα δώσουν ακόμα ο νέος σταρ της ηλεκτρονικής σκηνής James Blake, η Palma Violets και ο Faith SFX.

Το line-up συμπληρώνουν τα τρία ελληνικά συγκροτήματα (Bittersweet, Jamming Funkers, Viper Vikings) που προέκυψαν από τον μεγάλο διαγωνισμό του Red Bull Bedroom Jam.

Να σημειωθεί ότι η αλλαγή στο πρόγραμμα του φεστιβάλ με την προσθήκη του Πίτερ Χουκ προέκυψε έπειτα από την απόφαση των Happy Mondays να ακυρώσουν την εμφάνισή τους, επικαλούμενοι τη γενική απεργία της 16ης Ιουλίου.

Εισιτήρια

Προπώληση: 30 ευρώ (sold out), 35 ευρώ από το www.ticketarena.gr,www.viva.gr, το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και τα Public.

Ταμείο: 40 ευρώ την ημέρα της συναυλίας.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr, www.detoxevents.gr, 210 9611240 (12:00-17:00 καθημερινές).

Keywords
Τυχαία Θέματα