Champions League: Όλα τα βλέμματα στον 6ο όμιλο

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management 

Απόψε (28/11, Cosmote Sport) τα βλέμματα πηγαίνουν στον 6ο όμιλο του Champions League, όπου υπάρχουν 3 φαβορί ομάδες μαζί με την Νιουκάστλ, οι οποίες δεν έχουν κλειδώσει προς το παρόν την πρόκριση, ενώ μάχονται για το εισιτήριο που θα τους στείλει στους 16, καθώς ο τρίτος πηγαίνει στο Europa League.

Μίλαν
– Ντόρτμουντ (22:00, Cosmote Sport3)

Η Μίλαν φιλοξενεί την Ντόρτμουντ στο Σαν Σίρο για την 5η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 1η θέση με 7 βαθμούς, ενώ η Μίλαν στην 3η θέση με 5 βαθμούς. Οι 2 ομάδες έρχονται με μια μέτρια εμφάνιση, με την Μίλαν να έχει νίκη στην έδρα της από την Φιορεντίνα με σκορ 1-0, αλλά και μια ισοπαλία εκτός έδρας από την Λέτσε με σκορ 2-2. Από την άλλη οι Γερμανοί έρχονται με μια νίκη κόντρα στην Γκλάντμπαχ εκτός έδρας με σκορ 4-2, ενώ έχει μια ήττα από το Στουτγκάρδη με σκορ 2-1. Απόψε στο παιχνίδι θα υπάρχει ένταση διότι και οι δύο ομάδες έχουν δυνατά ονόματα αλλά και η έδρα στο Σαν Σίρο είναι εκκριτική σε κάθε ματς. Να θυμίσουμε στο προηγούμενο παιχνίδι είχε βγει ισόπαλο με σκορ 0-0.

Παρί Σεν Ζερμέν – Νιουκάστλ (22:00, Cosmote Sport2)

Η Παρί υποδέχεται την Νιουκάστλ στο Παρκ ντε Πρινσές για την 5η αγωνιστική. Η Παριζιάνοι βρίσκονται στην 2η θέση με 6 βαθμούς, ενώ η Νιουκάστλ στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς, με την μοναδική νίκη στον όμιλο να την έχει επί της Παρί που την είχε νικήσει με σκορ 4-1. Τα δύο τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων είναι νίκη κόντρα στο Μονακό με σκορ 5-2 και μια νίκη της Ρέμς με σκορ 0-3 εκτός έδρας. Από την άλλη, η αγγλική ομάδα παρόλο που έχει νικήσει όλες τις δυνατές ομάδες στην Premier League, όπως την Τσέλσι που είχε νικήσει τώρα πρόσφατα με σκορ 4-1, την Άρσεναλ με σκορ 1-0 αλλά και την Γιουνάιτεντ με σκορ 0-3. Όμως έχει μια ήττα από την Μπόρνμουθ εκτός έδρας με σκορ 2-0.

Και οι 2 ομάδες έχουν αρκετές απώλειες, όπως για την Παρί είναι οι Kimpembe P. (Ανάρρωση), Marquinhos (Μυικός τραυματισμός), Mendes N. (Μυικός τραυματισμός), Navas K. (Τραυματισμός στη μέση), Rico S. (Τραυματισμός στο κεφάλι) και ο Zaire-Emery W. (Τραυματισμός στον αστράγαλο), ενώ για την Νιουκάστλ είναι οι  Barnes H. (Τραυματισμός στον αστράγαλο), Botman S. (Τραυματισμός στο γόνατο), Burn D. (Τραυματισμός στη μέση), Manquillo J. (Τραυματισμός στην βουβωνική χώρα), Murphy J. (Τραυματισμός στον ώμο), Τargett M. (Τραυματισμός), Tonali S. (Τιμωρημένος), Willock J. (Τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα), Wilson C. (Τραυματισμός στο μηρό) και Άντερσον Ε. (Τραυματισμός στη μέση) αλλά είναι αμφίβολοι οι Κrafth E. (Ασθένεια) και Longstaff S. (Τραυματισμός στον αστράγαλο).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League, Όλα,Champions League, ola