Champions League με Μονακό-Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερ Λεβερκούζεν

Με τις δύο προτελευταίες αναμετρήσεις της φάσης των «16» συνεχίζεται σήμερα το Champions League. Στους επαναληπτικούς θα διεκδικήσουν την πρόκριση Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβερκούζεν και Μονακό-Άρσεναλ.

Η Μονακό, του γνωστού μας Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι αυτή που έχει «το πάνω χέρι» στην υπόθεση πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ, όμως ακόμα και στο Πριγκιπάτο η αήττητη επί γαλλικού εδάφους ομάδα του πρώην Μονεγάσκου, Αρσέν Βενγκέρ, μπορεί να φέρει «τα πάνω κάτω».

Το

3-1 του πρώτου ματς φαντάζει σαν «βουνό», όμως στην Άρσεναλ πηγαίνουν με σκοπό να το «ανέβουν» και να το ξεπεράσουν, ωστόσο πάνω σε αυτό το «βουνό» είναι «οχυρωμένοι» οι παίκτες της ομάδας του Πριγκιπάτου που θέλουν να κρατήσουν για λογαριασμό τους την πρόκριση.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί στο «Βιθέντε Καλδερόν» την Μπάγερ Λεβερκούζεν, του Κυριάκου Παπαδόπουλου, με στόχο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα με το οποίο κέρδισαν οι Γερμανοί και να πάρει την πρόκριση.

Από την άλλη πλευρά η γερμανική ομάδα δεν πηγαίνει στην «καυτή» έδρα της Ατλέτικο με στόχο να αμυνθεί για να κρατήσει το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, αλλά για να επιτεθεί και αν είναι δυνατόν να κερδίσει εκεί.

Η σέντρα στις 21:45, όπως πάντα και το θέαμα αναμένεται πλούσιο και οι συγκινήσεις μεγάλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα