Aρκίτσα: Στους κυνηγούς ψάχνει η αστυνομία τον δολοφόνο του 55χρονου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μέσα από έναν μεγάλο αριθμό κυνηγών, που στήνουν καρτέρια για το κυνήγι του αγριογούρουνου, στην περιοχή της Αρκίτσας Φθιώτιδας, προσπαθεί η Αστυνομία να εντοπίσει τον δράστη η τους δράστες της ανθρωποκτονίας με θύμα 55χρονο Γερμανό, κάτοικο της περιοχής.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση του θανάσιμου τραυματισμού του Γερμανού, επίσης κυνηγού, εκτιμούν ότι πυροβολήθηκε σε συνθήκες συμπλοκής-τουλάχιστον λεκτικής- από άλλους

κυνηγούς.

Η επικρατέστερη εκδοχή είναι ότι ο 55χρονος Γερμανός, που κυνηγούσε πουλιά κοντά στον οικισμό «Τριανταφυλλιά» της Αρκίτσας, «έπεσε πάνω» σε κυνηγούς που κατά ομάδες πολλών ατόμων, έστηναν καρτέρια καθώς η περιοχή θεωρείται πέρασμα αγριογούρουνων.

Το γεγονός ότι ο Γερμανός κυνηγός κυνηγούσε πουλιά, φαίνεται ότι ενόχλησε και εξόργισε ακόμη άλλους κυνηγούς, καθώς με τους πυροβολισμούς, απομακρύνονταν μοιραία και τα αγριογούρουνα.

Υπό συνθήκες, που ουδείς γνωρίζει ακόμη, την ώρα που ο Γερμανός κυνηγός ήταν έξω, από το αυτοκίνητό του, τύπου τζιπ, το οποίο είχε και κλειδώσει, δέχθηκε μπαταριά από κυνηγετικό όπλο.

Τα σκάγια, που προορίζονταν για κυνήγι αγριογούρουνων, τον βρήκαν στην ωμοπλάτη.

Ο δράστης η οι δράστες, όπως προκύπτει από την αυτοψία των αστυνομικών της Ασφάλειας, μετά τον τραυματισμό του Γερμανού, πλησίασαν και στην προσπάθειά τους να διαπιστώσουν κατά πόσο είχε τραυματισθεί, αναποδογύρισαν τη σορό του.

Τότε κατάλαβαν ότι ήταν νεκρός. Πανικόβλητοι, του αφαίρεσαν το κυνηγετικό όπλο και το τηλέφωνο, ίσως και για να αποπροσανατολίσουν την Αστυνομία, και να στρέψουν την έρευνα σε ληστεία μετά φόνου!

Όλα αυτά τα στοιχεία, κατευθύνουν τώρα τις έρευνες της Αστυνομίας στην Φθιώτιδα.

Ήδη έχει σχηματισθεί μια μεγάλη λίστα κυνηγών οι οποίοι καλούνται να δώσουν κατάθεση για το πού βρίσκονταν την ώρα της ανθρωποκτονίας του Γερμανού, αλλά και να παραδώσουν τα κυνηγετικά τους όπλα.

Κι αυτό γιατί με βάση τα σκάγια που βρέθηκαν κοντά σε άλλες, χιλιάδες σκάγια, από το κυνήγι άλλων ημερών, θα επιχειρηθεί βαλλιστική εξέταση για να βρεθεί το όπλο της ανθρωποκτονίας.

Σε ό,τι αφορά το θύμα, πρόκειται για 56χρονο Γερμανό υπήκοο που διέμενε στον παραλιακό οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας.

Είχε έλθει στη χώρα μας εδώ και δέκα πέντε χρόνια, μαζί με μία Ελληνίδα, που γεννήθηκε στη Γερμανία.

Για αρκετά χρόνια έμειναν μαζί, δραστηριοποιήθηκαν και επαγγελματικά. Κάποια στιγμή η κοπέλα έφυγε και παντρεύτηκε.

Διατηρούσαν όμως καλές σχέσεις και έτσι τον αναζητούσε από προχθές το μεσημέρι.

Όταν φοβήθηκε ότι κάτι συμβαίνει πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε εξαφάνιση.

Ενώ είχαν αρχίσει οι έρευνες, ένας κάτοικος της περιοχής που είχε βγει βόλτα με τον σκύλο του βρέθηκε μπροστά στον θανάσιμα τραυματισμένο Γερμανό και ενημέρωσε.

Στην περιοχή της Αρκίτσας όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε διαφορές με κανέναν και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανθρωποκτονία συνέβη κοντά στο σημείο όπου έχασε, πριν από δύο ημέρες, τη ζωή του 49χρονος επιχειρηματίας από τη Λαμία.

Ενώ κατευθυνόταν από τη Λαμία στην Αθήνα προσέκρουσε σε τραυματισμένο από άλλον οδηγό αγριογούρουνο.

Αποτέλεσμα ήταν καθώς δεν φορούσε και ζώνη ασφαλείας να εκσφενδονιστεί στην άσφαλτο και να χάσει τη ζωή του.

Το άρθρο Aρκίτσα: Στους κυνηγούς ψάχνει η αστυνομία τον δολοφόνο του 55χρονου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα