ART in ART, Φεστιβάλ Τεχνών από τις 29/6/2012 έως 15/7/2012

Ένα νέο φεστιβάλ τεχνών, το «Art in Art», γεννιέται στον χώρο τέχνης “Δια Δύο” , ένα νέο τόπο συνάντησης στην καρδιά της Αθήνας. Με κεντρικό άξονα τη χώρα την οποία ζούμε και κατοικούμε, την Ελλάδα, το «Διά Δύο», προσέγγισε καλλιτέχνες από όλες τις μορφές τέχνης, με σκοπό να εκφράσουν ο καθένας, με τα δικά του μέσα και απο διαφορετική οπτική ένα επίμαχο θέμα για τη σημερινή πραγματικότητα

Το βασικό μας ερώτημα ήταν: Πώς αντιλαμβάνεται κανείς την έννοια

της χώρας; Είναι οριοθετημένη ή αποτελεί ευκαιρίες για έμπνευση, δημιουργίες διαφορετικών κουλτούρων, εθίμων και ανθρώπων; Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη μας τις «ιδιαίτερες» μέρες που ζούμε, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να δώσουμε βήμα στους καλλιτέχνες να μας οδηγήσουν μέσα από τα δικά τους μονοπάτια. Να ξεχαστούμε από τα πρακτικά μας προβλήματα αλλά να μην ξεχάσουμε να ανταλλάσσουμε, γνώμες, προβληματισμούς και χαμόγελα. Καθώς και το ανήσυχο πνεύμα μας που επιμένει και θέλει να αντιστέκεται, αυτό κυρίως, να μην το αφήσουμε να ησυχάσει.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, Θεατρικές παραστάσεις, βραδιές μουσικής και τραγουδιού, ποίησης, προβολή ταινιών μικρού μήκους νέων ελλήνων κινηματογραφιστών καθώς και σεμινάρια. Οι τιμές των εισιτηρίων για τις παραστάσεις (θέατρο, χορός, τραγούδι, προβολές) είναι 9,00 και 5,00 ευρώ ενώ η είσοδος για τις εκθέσεις είναι ελεύθερη. Για τα σεμινάρια και τα workshops είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχών καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 29/6/2012

18.00 Ζωγραφική – Ιωάννα Παπαχατζάκη

21.00 «Forever» του Γιώργου Ηλιόπουλου. Παίζουν οι ηθοποιοί Νίκος Αρβανίτης και Ντίνα Αβαγιανού, σε σκηνοθεσία της Βαρβάρας Δούκα.

Σάββατο 30/6/2012

20.00 Ταινίες Μικρού Μήκους

Συμμετέχουν οι: Χάρης Βαφειάδης «13 ½», Βασίλης Καλαμάκης «Ο Περαστικός», Ρηνιώ Δραγασάκη «Ο Μπαμπάς μου, ο Λένιν και ο Φρέντυ», Γιάννης Βεσλεμές «Osiki», Αλέξανδρος Σπηλιωτόπουλος «Το φουκάρι τη γενία» και «Mipaise me to Kairo pu Pai».

Κυριακή 1/7/2012

20.00 Ταινίες Μικρού Μήκους

Συμμετέχουν οι: Βασίλης Καλαμάκης «Κόφτο», Αλέξανδρος Σπηλιωτόπουλος «Χάριν Ευγενείας», Δημήτρης Κανελλόπουλος «Γειά σου Ανέστη», Γιώργος Φουρτούνης «Face down», Σοφία Εξάρχου «Mesecina» και Αλέξανδρος Σκούρας «Gran Partita».

Δευτέρα 2/7/2012

18.00 Έκθεση φωτογραφίας «Λειψή» με τον Βαγγέλη Πετραλιά.

21.00 «Stand Up ECONOMY» με τον Νίκο Αρβανίτη.

Τρίτη 3/7/2012

20.00 «H μεγάλη εποχή» & «Στην πόλη της μακριάς προσμονής» , Ποίηση της Νάντιας Βαλαβάνη

Διαβάζουν οι ηθοποιοί: Μάνια Παπαδημητρίου, Γεράσιμος Γεννατάς ,Ορέστης Τρίκας και Όλγα Μωραϊτη.

Τετάρτη 4/7/2012

20.00 Χορός και αυτοσχεδιασμός με νότες πιάνου

Συμμετέχουν οι: Νικόλας Σπηλιωτόπουλος, Αιμιλία Κατσικαδέλη, Μανώλης Κοπανάκης.

Πέμπτη 5/7/2012

18.00 «Περπατώντας ακροποδητί», ζωγραφική με τις: Αποστολάκη Λίτσα, Βούλα Κούκου

20.30 «Stand Up ECONOMY» μ

Keywords
Τυχαία Θέματα