6% μπροστά η Κλίντον από τον Τραμπ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

H υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρυ Κλίντον, διατηρεί ένα προβάδισμα έξι ποσοστιαίων μονάδων, έναντι του αντιπάλου της, υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου Reuters, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα, Τρίτη.

Τα

ποσοστά υποστήριξης της Κλίντον κυμαίνονται από το 41 έως το 44%, ενώ σε αυτή την μέτρηση που διεξήχθη από τις 11 μέχρι τις 15 Αυγούστου, το ποσοστό της ήταν στο 41%.

Μεγαλύτερες είναι οι διακυμάνσεις στα ποσοστά υποστήριξης του Τραμπ, τα οποία κυμαίνονται από 33 μέχρι 39% ενώ στην παρούσα έρευνα συγκεντρώνει 35%.

Διχασμό έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα με την αντιμεταναστευτική και αντιμουσουλμανική του ρητορική, ενώ έχει δεχτεί κριτική από μέλη και των δύο κομμάτων όταν ξεκίνησε μία διένεξη με τους γονείς ενός μουσουλμάνου λοχαγού των ΗΠΑ που σκοτώθηκε στο Ιράκ.

Στην ίδια έρευνα οι υπόλοιποι υποψήφιοι συγκεντρώνουν το 24%.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο, στις εκλογές του 2012, ο Μπαράκ Ομπάμα προηγούνταν του αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ με το ίδιο σχεδόν ποσοστό.

Το άρθρο 6% μπροστά η Κλίντον από τον Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα