39χρονη Λάρισα – Ιασώ: Η ανάρτηση του συζύγου για όσα λέγονται για το εμβόλιο

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο χήρος της 39χρονης υγειονομικού Μαρίας Γκατζούλη από τη Λάρισα, ότι ο θάνατός της συσχετίζεται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη, που εργαζόταν στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ως Προϊσταμένη των Χειρουργείων, πέθανε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Η 39χρονη είχε ολοκληρώσει πριν από περίπου 1,5 μήνα τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού, με το εμβόλιο της Pfizer. Σύμφωνα

με τον σύζυγο της, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, παρά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ολοκληρώνοντας τον εμβολιασμό, παραπονιόταν συνεχώς για μυαλγίες και μόνιμη εξάντληση.

Πάτρα: Διασωληνώθηκε 30χρονη, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Όπως ανέφερε ο σύζυγός της Αντώνης Δημηρούλης στο «Ελευθερία» η 39χρονη αισθάνθηκε αρχικά ανακάτωμα στο στομάχι περί τις 2:00 τη νύχτα και στις 4:00, επιστρέφοντας από την τουαλέτα, κατέρρευσε χωρίς να έχει καθόλου αισθήσεις μπροστά στο κρεβάτι τους.Αμέσως, ο ίδιος προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα τηλεφώνησε στο 166 για βοήθεια. Το 166, όπως ισχυρίζεται, δεν απάντησε και απευθύνθηκε για βοήθεια στο τηλεφωνικό κέντρο του ΙΑΣΩ, από το οποίο, όπως πάντα ο ίδιος υποστηρίζει, ενημερώθηκε για το τι έχει συμβεί το Κέντρο Υγείας Αγιάς. Άμεσα στην οικία κατέφθασε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, οι συνοδοί του οποίου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να την επαναφέρουν στη ζωή.

Ακολούθησε η διακομιδή της στο Κέντρο Υγείας, όπου επίσης για πολλή ώρα έγιναν συνεχείς προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από τους εφημερεύοντες ιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. Η σορός της κατόπιν μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία. Ο σύζυγός της Αντώνης Δημηρούλης απαντώντας σε σχετικές φημολογίες που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με ανάρτησή του στο facebook ξεκαθαρίζει ότι όσα ακούγονται είναι ανυπόστατα και ότι, όπως βεβαιώνεται και από τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική εξέταση, ουδεμία σύνδεση υπάρχει με τον εμβολιασμό της κατά COVID-19.

Αναλυτικά η δήλωση της οικογένειας, όπως αυτή αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης από τον σύζυγό της, κ. Αντώνη Δημηρούλη:

«Σχετικά με την ανυπόστατη φημολογία που δημιουργήθηκε γύρω από τα αίτια θανάτου της πολυαγαπημένης μας Μαρίας, θεωρούμε χρέος μας να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε ότι, όπως επιβεβαιώνεται και από τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική εξέταση, ΟΥΔΕΜΙΑ σύνδεση υπάρχει με τον εμβολιασμό της κατά COVID-19. Τα όσα γράφτηκαν και φέρονται να ειπώθηκαν από το στόμα του συζύγου της δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και ουδέποτε λέχθηκαν.

Ζητούμε να σταματήσει η ανεύθυνη αναπαραγωγή αναληθών ειδήσεων και η εκμετάλλευση του άδικου χαμού της, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της. Η Μαρία ως υπεύθυνη λειτουργός στο χώρο της Υγείας ήταν πάντα υπέρμαχος του εμβολιασμού κατά της πανδημίας. Ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστέκονται στο βαρύτατο πένθος μας, καθώς και την οικογένεια του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα