28χρονη Βίκυ Έβρος: «Παλικαρίσιο αν έριξε μαχαίρι στην καρδιά της», λέει ο πατέρας της

Απαντήσεις για τον παράξενο θάνατο της κόρης του ζητά ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα του χωριού Λευκίμη στον Έβρο την περασμένη Δευτέρα και αναμένει την ολοκλήρωση της έρευνας. Με δάκρυα στα μάτια ο Νίκος Καδόγλου μίλησε για τα ερωτήματα που τον ταλανίζουν και απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να καταθέσει στην Αστυνομία.

«Παλικαρίσιο, αν κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά»

«Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το Εγκληματολογικό ή την Ιατροδικαστική υπηρεσία, αν η απόφαση είναι αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ» είπε συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς. «Θα είμαι και περήφανος

γιατί ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος αφού έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα» τόνισε μιλώντας στο Star. «Είτε είναι αυτοκτονία είτε δολοφονία, είναι απώλεια. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα. Εχω εμπιστοσύνη στις Αρχές ότι θα γίνουν οι έρευνες» λέει, και ο πόνος τον κάνει να λυγίζει.

Τα ερωτήματα που τον βασανίζουν είναι πολλά. Οπως λέει, η μοναχοκόρη του ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ολη τη μέρα δούλευαν μαζί στα χωράφια, μιλούσαν για τα πάντα. Με περηφάνια μιλάει για τα ποιήματα που έγραφε η 28χρονη. Σε ένα τετράδιο κατέγραφε τις σκέψεις της, όλα όσα την απασχολούσαν. Αυτό είναι και το τετράδιο που εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί αναζητώντας απαντήσεις για το τι μπορεί να συνέβη πραγματικά. Οι γονείς και ο αδελφός της Βίκυς κατέθεσαν στην Αστυνομία. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκε και εξετάζεται ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής, ενώ αξιωματικοί της Ασφάλειας πήγαν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή για να ερευνήσουν τις συνθήκες.

Στο τετράδιο που κατέγραφε τις σκέψεις της αναζητούνται απαντήσεις -Κατέθεσε ο πρώην σύντροφός της

Ανάμεσα σε όσα εξετάζουν οι Αρχές βρίσκεται και ένα τετράδιο που η 28χρονη χρησιμοποιούσε για να καταγράφει τις σκέψεις της. Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει μεταφερθεί και εξετάζεται και ο υπολογιστής της νεαρής κοπέλας, ενώ οι επιτόπιες έρευνες συνεχίζονται. Αξιωματικοί της ασφάλειας πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 28χρονη, πήραν καταθέσεις, ενώ εξέτασαν και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της διαδρομής. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ενώ στην Αστυνομία κατέθεσε και ο πρώην σύντροφος της 28χρονης. Σύμφωνα με φίλους της άτυχης κοπέλας, η Βίκυ είχε χωρίσει από τον εν λόγω άνθρωπο το καλοκαίρι, μετά από λίγους μήνες που είχαν περάσει ως ζευγάρι. Η κηδεία της νεαρής έγινε την Τετάρτη, με συγγενείς και φίλους να την αποχαιρετούν σε κλίμα οδύνης.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση αναφέρουν ότι συνέβη κάτι που επηρέασε την ψυχολογία της κοπέλας, η οποία έφυγε από το σπίτι της χωρίς κράνος, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Η αστυνομία θεωρεί κρίσιμες τις ώρες μεταξύ 12 με 2 το μεσημέρι, την ημέρα που εξαφανίστηκε η νεαρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
28χρονη Βίκυ Έβρος, Παλικαρίσιο,28chroni viky evros, palikarisio