20χρονος Αλβανός – Άλκης Καμπανός: “Συγγνώμη από την οικογένεια”

Μετανιωμένος εμφανίστηκε λίγο πριν παραδοθεί στις αλβανικές αρχές ο 20χρονος Αλβανός που έφυγε από την Ελλάδα το ίδιο βράδυ του αποτρόπαιου εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη με θύμα τον 19χρονο Αλκη. Το ΤLive μίλησε με τον κατηγορούμενο, ο οποίος δήλωσε μετανιωμένος τονίζοντας πως δεν έβλαψε κανέναν. Ο 20χρονος για τον οποίο εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης και πλέον με την σύλληψή του ολοκληρώνονται οι συλλήψεις

των ατόμων που θεωρούνται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του άγριου φονικού στην περιοχή του Χαριλάου, είπε πως “αισθάνομαι πολύ άσχημα γι αυτό που έγινε, δεν περίμενα αυτό που συνέβη”.

Ακολούθως ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του από τα βάθη της ψυχής του, ενώ δικαιολόγησε την φυγή του από την Ελλάδα γιατί φοβήθηκε αφήνοντας να εννοηθεί πως δεχόταν απειλές. Είδα στις ειδήσεις το συμβάν στην τηλεόραση και ήταν να φύγει ο πατέρας μου για την Αλβανία και του είπα ότι θα πάω μαζί του”. Στη συνέχεια εξήγησε πως αυτές τις ημέρες έμενε στο σπίτι της γιαγιάς του στην Κορυτσά ενώ διαμήνυσε πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Τέλος είπε ότι “η οπαδική βία έχει φτάσει στα άκρα, θέλω η δική μου οικογένεια να σταθεί δυνατή”.

Παραδόθηκε το μεσημέρι

Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος παραδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στις αλβανικές αρχές Σύμφωνα με την δικηγόρο του, Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία μίλησε νωρίτερα στο MEGA, ο 20χρονος είχε επικοινωνήσει με δικηγόρο και εξέφρασε την πρόθεσή του να παραδοθεί σήμερα ή αύριο για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Ο 20χρονος, φέρει τα αρχικά D.R. και θεωρείται φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ . Πλέον αναμένονται οι διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα