17χρονος είχε διαρρήξει 38 οχήματα στην Πάτρα

Για διάπραξη σωρείας κλοπών σε οχήματα στην Πάτρα, συνελήφθη ένας 17χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται ένας 18χρονος συνεργός του.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να έχει διαρρήξει τρία οχήματα στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ρίου Πατρών και τον συνέλαβαν.

Από

την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 17χρονος ενεργώντας από κοινού με τον 18χρονο συνεργό του, τους τελευταίους πέντε μήνες, διερρήγνυαν κατά επάγγελμα και κατά εξακολούθηση σταθμευμένα οχήματα από τα οποία αφαιρούσαν κυρίως χρήματα, ράδιο, cd , laptops , τιμαλφή και μικροαντικείμενα.

Ως τρόπο δράσης οι δράστες, επέλεγαν συνήθως υπαίθριους χώρους στάθμευσης οχημάτων όπου με τη χρήση κλειδιού διερρήγνυαν τα αυτοκίνητα σπάζοντας τα τζάμια τους.

Σημειώνεται επίσης ότι στις 20 Οκτωβρίου, στο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου του Ρίου, ο 17χρονος, είχε επιτεθεί σε 73χρονη ημεδαπή αφαιρώντας της από το λαιμό μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί αύριο στον κ. Ανακριτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα