145 οκτάμηνες συμβάσεις σε υπηρεσίες καθαριότητας και οργανισμούς δήμων

Εκατόν σαράντα πέντε προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν δήμοι και δημοτικές επιχειρήσεις σε Αθήνα και περιφέρεια με συμβάσεις ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας.

Οι δήμοι που προκήρυξαν τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων είναι οι εξής:

Δήμος Θερμαϊκού

Στην κάλυψη 20 θέσεων προχωρά ο δήμος, εκ των οποίων οι περισσότερες αφορούν τις ειδικότητες ΥΕ Εργατών καθαριότητας (οκτώ θέσεις) και ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (πέντε θέσεις). Επίσης, θα προσληφθούν τρεις Οδηγοί Τράκτορα ΔΕ, τρεις Εργάτες Κοιμητηρίου ΥΕ και ένας

Χειριστής Εκσκαφέα Φορτωτή. Πληροφορίες: 23920 39001.

Δήμος Κορινθίων

Από τις 50 θέσεις που προκηρύχθηκαν 24 αφορούν προσωπικό Γενικών Καθηκόντων ΥΕ και 16 Συνοδούς Απορριμματοφόρων ΥΕ. Επτά θέσεις αντιστοιχούν στην ειδικότητα ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, δύο στη ΔΕ Χειριστών Τσάπας και μία στη ΔΕ Χειριστή Γκρέιντερ. Πληροφορίες: 27413 61081.

Δήμος Νεάπολης Συκεών

Λήγει την ερχόμενη παρασκευή, 28 Νοεμβρίου, η υποβολή αιτήσεων για 13 θέσεις, εκ των οποίων εννέα για Συνοδούς Απορριμματοφόρων ΥΕ και τέσσερις για Οδηγούς Απορριμματοφόρων ΔΕ. Πληροφορίες: 2313 329538.

Αλλες εγκρίσεις

Επίσης, εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ οκτώ θέσεις στον Δήμο Λευκάδας, επτά στη ΔΕΥΑ Τρικάλων και από πέντε στον Δήμο Αβδήρων και τη ΔΕΥΑ Εδεσσας, η οποία θα δέχεται αιτήσεις έως τις 28 Νοεμβρίου. Τέσσερις θέσεις αντιστοιχούν στη ΔΕΥΑ Ερέτριας, τον Δήμο Πατρέων και το ΝΠΔΔ του Δήμου Ιωαννιτών, στο οποίο οι αιτήσεις λήγουν στις 28 Νοεμβρίου, ενώ από τρεις θέσεις θα καλύψουν οι Δήμοι Ιωαννιτών και Καρπενησίου. Στη ΔΕΥΑ Αγίου Νικολάου, στο ΚΕΠΠΕ Μονεμβασιάς, στον Δήμο Ζαγορίου και στα ΝΠΔΔ «Πελίννα» Ηρακλείου και Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας Παιονίας αντιστοιχούν από δύο θέσεις. Μία πρόσληψη θα πραγματοποιήσουν το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νομαρχίας Ξάνθης, ο Δημοτικός Οργανισμός Βιάννου και η ΔΗΚΕΠΑ Ορεστιάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα