«100 Κιθάρες με τον Βαγγέλη Μπουντούνη»

Μία μουσική πανδαισία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φιλόμουσοι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στη συναυλία «100 Κιθάρες με τον Βαγγέλη Μπουντούνη» και με τη συμμετοχή στο υπερθέαμα αυτό της ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, στο οποίο είναι καθηγητής και έφορος όλων των τμημάτων κιθάρας ο κ. Μπουντούνης.       

Η συναυλία των κιθαριστών την οποία διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου θα δοθεί την Κυριακή

9 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 20:30, στην αίθουσα Χρήστου Λαμπράκη (πρώην Φίλων της Μουσικής).

Το μουσικό σχήμα της ορχήστρας των κιθαριστών, που πριν από επτά χρόνια έδωσε για πρώτη φορά αντίστοιχη συναυλία στο Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, ανανεωμένο με τη συμμετοχή των Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, δημιουργεί ένα νέο ήχο, μοναδικό στην ιστορία της μουσικής.

Το κοινό θα απολαύσει όλων των ειδών την μουσική από Vivaldi μέχρι Χατζηδάκη και από Αναγεννησιακή μέχρι κινηματογραφική μουσική.

Την διασκευή των έργων για κιθάρα επιμελήθηκε προσωπικά ο Βαγγέλης Μπουντούνης, ο οποίος έχει τον συντονισμό και τη διεύθυνση της ορχήστρας. Βασικοί συντελεστές είναι η Μάρω Ραζή σε σόλο κιθάρα μπροστά από όλη την ορχήστρα, η Βασιλική Καρακώστα με παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια, η σοπράνο Ελπινίκη Ζερβού με κλασικά τραγούδια, κυρίως Ισπανικά. Στο βιολί είναι η Λυδία Μπουντούνη, μόνιμος συνεργάτης της Ορχήστρας, και στο βιολετζέλο ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης, οι οποίοι συμμετέχουν από την αρχή έως το τέλος του προγράμματος. 

Keywords
Τυχαία Θέματα