1 εκ. δολάρια στη γυναίκα με τους δύο… κόλπους για να παίξει σε πορνοταινία

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών Vivid Entertainment Steven Hirsch έκανε επίσημη πρόταση στη Hazel Jones, η οποία είναι μια από τις 3.000 γυναίκες του πλανήτη που έχει δύο κόλπους, να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις ταινίες του.

Όπως είπε η Hazel Jones σε τηλεοπτική της συνέντευξη: «Πριν από λίγες μέρες έλαβα ένα γράμμα από τον ιδρυτή της Vivid Steven Hirsch το οποίο έλεγε "Ms Jones είστε μια μοναδική γυναίκα με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Η εταιρεία μου και εγώ σας προσφέρουμε 1 εκατ. δολ.

με όλα τα έξοδα καλυμμένα για να είστε η πρωταγωνίστρια σε ταινία μας". Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, δεν θα το σκεφτόμουν καν σαν ιδέα. Το μόνο που θέλω είναι όλοι αυτοί να με αφήσουν ήσυχη».

Η νεαρή ξανθιά έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες καθώς πάσχει από το "uterus didelphys", δηλαδή δίδελφη μήτρα.

Σε συνέχεια της συνέντευξής της η Jones εξήγησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και πως έχει συμβιβαστεί με την ιδιαιτερότητά της: «Έχασα δύο φορές την παρθενιά μου. Στην αρχή το σεξ ήταν οδυνηρό. Όταν κατάλαβα τι μου είχε συμβεί κόντευα να τρελαθώ. Ντρεπόμουν πάρα πολύ. Ο τότε φίλος μου έλεγε πως εγώ είχα το πρόβλημα και δεν βοηθούσε καθόλου. Πήγα στο γιατρό μου εξήγησε τι ακριβώς συνέβαινε και από τότε έχω συμβιβαστεί. Δεν θέλω να κάνω επέμβαση αφού όπως μου είπε ο γιατρός μου μπορώ να κάνω παιδιά και να τα γεννήσω με καισαρική. Αν θέλουν κάποιες γυναίκες να δουν πολύ ευχαρίστως να με δουν. Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Νιώθω όπως όλες οι γυναίκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα