" Η Ελλάδα τακτικά είναι πολύ δυνατή"

Ο Τζάκσον Μαρτίνεθ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη FIFA χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα ως τη μία από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης στον τομέα της τακτικής.

"Πρέπει να πάρουμε όλη τη διοργάνωση βήμα – βήμα. Αν το κάνουμε αυτό, σίγουρα θα πάρουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Στο παγκόσμιο κύπελλο το να νικήσει στην πρεμιέρα είναι το σημαντικότερο.

Νομίζω πως είναι από τους πιο ισορροπημένους ομίλους της διοργάνωσης. Η Ακτή Ελεφαντοστού

έχει μεγάλη εμπειρία με τους ποδοσφαιριστές της, η Ιαπωνία πάντα παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και η Ελλάδα τακτικά είναι πολύ δυνατή.

Όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες για πρόκριση, αλλά δεν πρέπει να σκεφτούμε αποκλειστικά την πρόκριση. Όταν είσαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι πως δεν ξέρεις πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις.

Η Εθνική ομάδα, με αυτή τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών, μπορεί να γράψει ιστορία. Όλοι μας παίζουμε στην Ευρώπη και νομίζω πως υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία ποδοσφαιριστών απ' ό,τι υπήρχε το 1994, όταν και πάλι υπήρχε τεράστια πίεση.

Δεν πρέπει να μας επηρεάζει αυτό όμως. Φυσικά και θέλουμε να κάνουμε ένα τέλειο τουρνουά, αλλά δεν πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας περισσότερο.

πηγη:filathlos

Keywords
Τυχαία Θέματα