Τι κάνει σήμερα η Ισαβέλλα Δάρρα;

01:30 29/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Η Ισαβέλλα Δάρρα, γνώρισε την καταξίωση ως μοντέλο αλλά από ένα σημείο και μετά ένιωθε κενή… Έτσι αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη της στο μόντελινγκ. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Θεοφίλου – γιό του Αχιλλέα Θεοφίλου, του γνωστού παραγωγού και πρώην συζύγου της Χαρούλας Αλεξίου. Δηλώνει ευτυχισμένη με την οικογένεια της και περνάει δημιουργικά το χρόνο , διδάσκοντας ξιφασκία.
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «  Espresso

της Κυριακής», μίλησε για την οικογενειακή  ζωή, τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει μέσα της αλλά και για την επαφή που έχει με τους μαθητές της.
« Είστε παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Θεοφίλου. Γιατί έχετε επιλέξει να κρατήσετε μακριά από τα φώτα την προσωπική ζωή σας ;»

«Δεν άρεσαν ποτέ σε κανέναν από τους δύο τα φώτα της δημοσιότητας. Αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε ! Δεν επιλέγουμε να πάμε σε μέρη που υπάρχουν φωτογράφοι, μας αρέσει να κάνουμε άλλα πράγματα στη ζωή μας. Θα πάμε σινεμά, θέατρο, αλλά ποτέ στις πρεμιέρες.  Καθόμαστε τον περισσότερο χρόνο και μας αρέσει να συζητάμε ώρες ατέλειωτες, αλλά υπάρχουν και ώρες που δεν μιλάμε καθόλου και ο καθένας κάνει τα δικά του. Εγώ παίζω πιάνο και εκείνος στο iPad κατεβάζει φωτογραφίες. Σεβόμαστε και οι δύο την ατομικότητα του άλλου, αλλά μας αρέσει επίσης να είμαστε μαζί.»
«Αλλάξατε αυτά τα χρόνια του γάμου σας ;»

«Πάρα πολύ, με άλλαξαν το παιδί μου αλλά και ο άνδρας μου. Ωρίμασα πολύ με το μόντελινγκ, όμως αλλιώς ωριμάζεις σε μια οικογένεια. Αν πεις μια κουβέντα στο παιδί σου και εκείνο αντιδράσει, αμέσως κάνεις την αυτοκριτική σου. Είμαι πάρα πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου.»
«Κάτι που δεν γνωρίζαμε είναι ότι είστε πρωταθλήτρια Ελλάδας στη ξιφασκία και διδάσκετε στη δραματική σχολή Μέλισσα της Έλντας Πανοπούλου…»

«Μου προέκυψε η ξιφασκία σε μια φωτογράφηση και αμέσως μου κίνησε το ενδιαφέρον να τη γνωρίσω ως άθλημα. Άρχισα λοιπόν να παρακολουθώ εντατικά μαθήματα από την ημέρα εκείνη. Στους μαθητές που διδάσκω αρέσει η ιδέα ότι έχουν ένα ξίφος και παίζουν με αυτό, καθώς αμέσως νιώθουν ότι έχουν μια δύναμη. Έχει δύναμη το ξίφος ! Εγώ τους μαθαίνω να το χειρίζονται και τους δημιουργώ μια αυτοπεποίθηση μέσα από τη μάθηση. To κάθε χτύπημα είναι ένας αγώνας και μια στρατηγική. »
Πηγή : Espresso

Keywords
Αναζητήσεις
ισαβελλα δαρρα σημερα, κωνσταντινος θεοφιλου
Τυχαία Θέματα