Παπαρίζου – Ψωμόπουλος: Τρυφερή φιλία ή νέος έρωτας;

09:05 30/1/2012 - Πηγή: EnterTV

H Έλενα Παπαρίζου, μετά  από το χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη, με τον οποίο ήταν μαζί 12 χρόνια, χρειαζόταν ένα διάστημα για να ηρεμήσει, να βρει τον εαυτό της και να προσαρμοστεί σε μια νέα πραγματικότητα για τη ζωή της.
Το τελευταίο διάστημα, όπως έχει εξομολογηθεί, έχει ανακάμψει ψυχολογικά και νιώθει ξανά χαρούμενη και αισιόδοξη. Έχει κάνει νέους φίλους και τη βλέπουμε συχνά έξω να διασκεδάζει.  Μέσω κοινών γνωστών, γνώρισε και τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο. Μεταξύ τους έχει δημιουργηθεί μια τρυφερή φιλία που και οι δύο θέλουν να διαφυλάξουν και να κρατήσουν προς το παρόν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Την εβδομάδα που μας πέρασε η Έλενα βρέθηκε στο Diogenis Studio,όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, μαζί με το Γιάννη Λάτσιο και όλους τους συντελεστές του show του ΑΝΤ1, για να διασκεδάσουν μετά το μεγάλο τελικό. Λίγα τραπέζια πιο κάτω βρισκόταν και ο Χρήστος Ψωμόπουλος με την παρέα του. Οι δύο τους απέφυγαν να μιλήσουν για να μη δώσουν τροφή για σχόλια και το ίδιο έκαναν λίγες μέρες που ξανά είχαν βρεθεί στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου, όπου εμφανίζεται το συγκρότημα Μέλισσες.
Η Έλενα εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά με την εμφάνισή της αλλά και με τη διάθεσή της, δεν σταμάτησε να κάνει αστεία και να πειράζει τον Αντώνη Ρέμο και το Γιάννη Λάτσιο, που τη συνόδευσαν στο μπαρ Cabaret. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δέχτηκε να τραγουδήσει και προκάλεσε ενθουσιασμό σε όσους ήταν παρόντες.
Οι συχνές εμφανίσεις της Έλενας και του Χρήστου, στα ίδια στέκια της νυχτερινής Αθήνας δεν περνούν απαρατήρητες και πολλοί λένε ότι ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται στη showbiz. Οι κοντινοί τους άνθρωποι μιλούν για μια τρυφερή φιλία και υποστηρίζουν: « Περνούν καλά όταν βρίσκονται μαζί, όμως δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω αυτή τη στιγμή ανάμεσά τους. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον…»
Πηγή : Real

Keywords
Τυχαία Θέματα