Λάκης Λαζόπουλος- Τom Hanks: Συνεργασία – έκπληξη

14:55 2/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας « Λοιπόν», ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει το σενάριο για μια νέα ταινία , της οποία το θέμα θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του νεοέλληνα και τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει,  λόγω των νόμων και των οικονομικών μέτρων που επιβάλλονται έξωθεν. Ο τίτλος της ταινίας θα είναι « Sorry, I am Greek» και ο Λάκης Λαζόπουλος

έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται τους ηθοποιούς που θα ήθελε για κάθε ρόλο. Με βάση την ίδια πηγή, ο πολυδιάστατος Λάκης ήρθε σε επαφή με τον κορυφαίο χολιγουντιανό ηθοποιό, Τom Hanks, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να παίξει στην ταινία. Ο Tom Hanks, θα μελετήσει το σενάριο και δεν αποκλείεται να δεχθεί, καθώς είναι γνωστός για τα φιλελληνικά του αισθήματα και την επιθυμία του να προβάλλει τη χώρα μας στο εξωτερικό. Ο Λάκης Λαζόπουλος σκέφτεται να κάνει την έκπληξη και με τα ονόματα που θα υποδυθούν τους γυναικείους ρόλους. Σκέφτεται να προσεγγίσει και να κάνει πρόταση στη Maria Menounos αλλά και στη Gwyneth Paltrow, η οποία επίσης λατρεύει τη χώρα μας. Ο σύντροφός της και τραγουδιστής των Goldplay, Chris Martin, έχει σπουδάσει στο University College του Λονδίνου, Ιστορία των Αρχαίων Ελληνικών Πολιτισμών, μιλάει την ελληνική γλώσσα και της τη μαθαίνει ενώ τα παιδιά τους κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών.

Μακάρι οι σκέψεις αυτές του Λάκη Λαζόπουλου να υλοποιηθούν και να δούμε μια έξυπνη ταινία για το νεοέλληνα με συμμετοχές διεθνών star.

Πηγή : Λοιπόν

Keywords
Τυχαία Θέματα