Αποκλειστικό: Σε ποια σταρ έκαναν πρόταση να συμμετέχει στο «Dancing on Ice»;

16:30 25/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Είναι πραγματικά σταρ. Είναι καλεσμένη που τη θέλουν όλοι, γιατί τα νούμερα που κάνει στην εκπομπή της, αλλά και όπου φιλοξενείται είναι τεράστια! Μιλάμε για την Αγγελική Νικολούλη που είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς παντού συζητούν σε ποιο κανάλι θα πάει και  αν ο ΣΚΑΙ ή ο ALPHA, είναι ο επόμενος τηλεοπτικός σταθμός που θα την εντάξει στο δυναμικό του. Η Αγγελική, μέσα από την ιστοσελίδα της, τόνισε πως παραμένει

πιστή στο Alter και αναμένει κι εκείνη, όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, τις εξελίξεις.
Της πρότειναν λοιπόν να συμμετάσχει στο νέο «Dancing with the Stars» και να χορέψει μαζί με άλλους επώνυμους, αν και εκείνη προτιμά να «χορεύει στο ταψί» τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους της. Έχει αποδείξει πως έχει χιούμορ και φινέτσα. Όλοι τη θυμόμαστε όταν είχε κάνει την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στο σόου της Ρούλας Κορομηλά και είχε εκτινάξει τα νούμερα τηλεθέασης. Όλοι μιλούσαν για το νάζι της και τη χαριτωμενιά της, που μέχρι τότε δεν είχε ακόμη δείξει.
Αν ήθελε να φύγει από την ενημέρωση θα το είχε κάνει χρόνια πριν, όταν της το ζητούσαν μεγάλα κανάλια και σε εποχές που η τηλεόραση διέθετε χρήμα.
Για να δούμε τι θα αποφασίσει τελικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα