Άκης Πετρετζίκης: Δεν είμαι μοντέλο

00:45 28/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Ο Άκης Πετρετζίκης από τότε που εμφανίστηκε στην τηλεοπτική οθόνη ως παίκτης του « Μaster Chef» τράβηξε την προσοχή των γυναικών. Σήμερα βρίσκεται ένα βήμα μετά την υλοποίηση ενός μεγάλου ονείρου του, καθώς θα συνεργαστεί με μια από τις μεγαλύτερες μορφές της γαστρονομίας – τον Μισέλ Ρου.
Αν και πολύ μικρός σε ηλικία έχει ήδη εμπειρία σε εστιατόριο του εξωτερικού και τον ενδιαφέρει η εξέλιξη του ως μάγειρας. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό « Ηello» μίλησε για όλα και ανέτρεψε την εντύπωση που έχουν κάποιοι ότι βασικό του μέλημα είναι η τηλεοπτική καριέρα.
«Από το πλατό λοιπόν του Master Chef περάσατε στο πλατό του « Πρωινό μου»…»

«Άλλο το ένα και άλλο το άλλο ! Το Master Chef  ήταν μονταρισμένο, το πρωινό είναι ζωντανό. Πρέπει να προσέχεις πως κινείσαι και τι λες ! Ξέρω, μπορεί κάποιοι να ζηλεύουν τη θέση μου αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται στην τηλεόραση. Εγώ είμαι μάγειρας, δεν έχω εμπειρία. Δεν είμαι ούτε μοντέλο για να πουλήσω την ομορφιά μου ούτε την ευφράδεια λόγου για να το παίξω διανοούμενος. Ξέρω μόνο να μαγειρεύω. Αυτό έχω να πουλήσω. Και το Mega με έχει στηρίξει σε όλα τα επίπεδα.»
«Θα μου πείτε λίγα λόγια για τη συνεργασία σας με το Μισέλ Ρου ;»

«Πρώτα απ’ όλα είναι η πρώτη φορά που ανοίγει στην Ελλάδα  Γαλλική Μπιστρό. Το « Avenue» όπως θα λέγεται , θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο « Metropolitan» και θα ανοίξει για το κοινό στις αρχές Φεβρουαρίου.»
«Ποια ήταν τα κριτήρια για να σας επιλέξουν ως σεφ

«Έγινε διαγωνισμός και ήμουν ο μόνος που κατάφερα να δημιουργήσω τα πιάτα που μου ζήτησαν.»
Εμείς ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες και να υλοποιήσει όλα τα όνειρά του !

Keywords
Τυχαία Θέματα