Α. Ρέμος: Δεν θα έλεγα δημόσια όσα έχω στην ψυχή μου

12:00 6/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Την άποψη του είπε ο Αντώνης Ρέμος, για την κίνηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου να καταγράψει σε ένα βιβλίο, τους εσωτερικούς  του φόβους. «Εγώ δεν θα το έκανα, είναι κάποια εσωτερικά πράγματα που κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να βγαίνουν στην επιφάνεια.  O Γρηγόρης έτσι ένιωσε, έτσι έκανε, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να πω δημόσια όσα έχω μέσα στην ψυχή μου».
Αυτό ήταν ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μου».  O δημοφιλής τραγουδιστής, είπε επίσης ότι δεν του αρέσει να μιλάνε για την προσωπική του ζωή, ούτε το θεωρεί κολακευτικό

να ασχολούνται μαζί του μόνο γι’αυτό το λόγο.
Μετά την προβολή του video, οι παρουσιαστές και η υπόλοιπη ομάδα συζήτησαν όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος. «Εγώ πιστεύω ότι ο Αντώνης ήθελε να πει, ότι καλύτερα να κάνεις αυτό το οποίο ξέρεις  και να μην μπλέκεσαι με άλλα αντικείμενα, έχει κακή εμπειρία και ο ίδιος, που του έλεγαν οι φίλοι του να μην ασχοληθεί με τα ποδοσφαιρικά και αυτός επέμενε, «όχι θα το κάνω,  θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.  «Εμένα μου φαίνεται ότι συνέχισε αυτό που υποστήριξε για τα μικρόφωνα και τους δημοσιογράφους: «Τα μικρόφωνα είναι σαν τα μαχαίρια, μπορεί να χρησιμοποιηθούν για καλό σκοπό αλλά μπορεί και να σκοτώσουν», εννοώντας ότι ένα τέτοιο βιβλίο έχει δύναμη. «Δεν βρίσκω το λόγο που ήταν τόσο δεικτικός» αντέταξε ο Τάσος Θεοδώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα